Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

"THE ROAD"

JENS HOFFMAN ÄR KONSTKRITIKER OCH CURATOR OCH EN AV DEN MODERNA KONSTVÄRLDENS MEST RESPEKTERADE RÖSTER. I DEN HÄR ARTIKELN UPPLEVER HAN KALIFORNIENS VACKRA KUST I EN LEXUS LS.

”Det här är så långt ut i Amerika man kan komma” säger Jens Hoffman över en kopp kaffe på Tadich Grill i San Francisco, medan han beundrar utsikten över staden. ”Jag har alltid känslan av att man kanske just håller på att trilla över kanten, ner i havet. Kalifornien ligger verkligen i avant gardets framkant.” Parkerad på gatan utanför står en Lexus LS 600h L, Hoffmans pålitliga reskamrat på den slingriga resa uppför Kaliforniens kust han just ska bege sig ut på. Bilen är snygg, med sin lutande spindelgrill ser den sportig, kunnig och en smula självsäker ut på en och samma gång. Och fullt beredd på resans utmaningar.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER