Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

DEN ENDA

the one

LEXUS RC F GT3 SIGNALERAR EN AMBITIÖS SATSNING PÅ DEN GLOBALA MOTORSPORTEN. KONSTRUKTÖREN YUKIHIKO YAGUCHI FÖRKLARAR HUR OCH VARFÖR.

Yukihiko Yaguchi har mycket att vara stolt över. Som Chief Engineer på Lexus är Yaguchi mannen bakom RC F GT3. En starkt modifierad version av RC F, Lexus nya högpresterande kupé. Han är stolt över bilen som snart kommer att vara höjdpunkten i Lexus prestandaorienterade serie. Han är stolt över att Lexus har blivit en av få japanska tillverkare som utvecklar en bil i överensstämmelse med de strikta kraven i GT3. En motorsportkategori som följer reglerna från FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), ett globalt styrande organ för motorsportevenemang. Och han är stolt över att hans bil har blivit så uppmärksammad. RC F GT3 är den senaste modellen i Lexus F-serien. En serie bilar som förknippas med prestanda, precision och progressiv teknik. Serien omfattar högt hyllade Lexus LFA, en tvåsitskupé som har tävlat i flera olika uthållighetslopp.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER