Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

MUSIK I VÅRA ÖRON

Ljudabsorbenter

LABORATORIET

FÖR ATT SKAPA ETT PERFEKT LJUDSYSTEM TILL EN BIL RISKERAR TEKNIKERNA PÅ MARK LEVINSON ATT BLI SNUDD PÅ TOKIGA. DE TVINGAS NÄMLIGEN ATT UPPLEVA ABSOLUT TYSTNAD.

Ingenjörerna testar högtalare på en rad olika sätt innan de är redo för dina öron. Ett av dem är i en ekofri kammare, ett rum som är helt isolerat från allt ljud som kan studsa mot väggarna. Vid total avsaknad av ljud börjar man höra saker som alltid har funnits där: hjärtat som slår, blodet som strömmar fram i ens vener samt det märkliga mekaniska klickandet av kroppens många klaffar när de öppnas och stängs. Efter en stund förlorar du helt enkelt orienteringen. Du kanske till och med börjar höra saker som aldrig har funnits där: astronauter som placerats i ekofria kammare rapporterar till exempel om hallucinationer förorsakade av hjärnans oförmåga att hantera den totala tystnaden. Så det är här, dit astronauter vågar sig, som de bästa högtalarna har sitt ursprung!

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER