Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

PÅ PRICKEN

Fotografi av Berlin

BLÅKOPIA

DEN TYSKE PARFYMÖREN GEZA SCHOEN ÄR HÖGST SERIÖS I SIN JAKT EFTER ATT SKAPA ROLIGA, OVANLIGA DOFTER. VI BESÖKER HANS LAB I BERLIN.

Parfymskaparen Geza Schoen vet vad som fungerar för honom. “Fräscht och kryddigt, balsam, trä och animaliskt” säger han bestämt. “Det är kvaliteter som man alltid kommer att känna i mina parfymer.” Schoen, som nu är 46 år, har varit i branschen i mer än ett kvarts sekel och har tagit fram “hundratals, om inte tusentals” dofter, med Molecule 01 som den mest berömda. Det är en doft som leker med uppfattningar. Hos Schoen tar dofterna sig an obekanta och smått excentriska dimensioner. Alla kan till exempel inte testa Molecule 01 direkt från flaskan. En version av Wode, en annan Schoen-doft, appliceras som en koboltblå “färg”. Hans Beautiful Mind-serie är en hyllning till den kvinnliga intelligensen. Han har också utvecklat speciella dofter för så udda kunder som Bombay Sapphire och konstboksförlaget Steidl.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER