LEXUS SELF‑CHARGING HYBRID

ELHYBRID FÖR FÖRETAGARE

Miljövänlig, ekonomisk och laddad med innovativ lyx. Möt företagsbilen som är lika högpresterande som din verksamhet och ett smartare alternativ än en bil som drivs av diesel- eller bensin.

DET SMARTA VALET

Det är inte bara privatpersoner som får njuta av överlägsen bränsleeffektivitet, högteknologiska drivlinor och våra Takumis högkvalitativa hantverk. Även du som företagare kan ta del av utmärkta prestanda, inspirerande innovation och Lexus självladdande elhybridteknik.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  ELHYBRID FÖR FÖRETAGARE

  ALLTID REDO FÖR ATT REDUCERA UTSLÄPPEN

  Lexus självladdande elhybrider är ett lika enkelt som smart sätt att minska ditt företags negativa klimatpåverkan. Lexus innovativa elhybrid-teknik har nämligen en positiv effekt på miljön, både lokalt och globalt genom att minska skadliga utsläpp. Dessutom bidrar tekniken till renare luft i din stad.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  ELHYBRID FÖR FÖRETAGARE

  ALLTID REDO FÖR EN BRA FINANSIELL LÖSNING

  Lexus självladdande elhybrider är laddade med beprövad, innovativ teknik som hjälper till att hålla ner bränslekostnaden.

  Lexus självladdande elhybrider särskiljer sig inte från konventionella bilar. Fördelen är dock att en Lexus alltid är pålitlig och inte medför några extra servicekostnader. Dessutom ingår en hybridhälsokontroll vid varje servicetillfälle.

  En självladdande elhybrid från Lexus är inte bara bränslesnål. Elhybrid-alternativet ger även ditt företag en mängd ekonomiska förmåner. Men framför allt visar du tydligt att ditt företag tänker på miljön.

  Att byta till Lexus självladdande elhybrider är en bra investering för ditt företag.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  ELHYBRID FÖR FÖRETAGARE

  ALLTID REDO ATT LEVERERA KÖRGLÄDJE

  Våra dubbla kraftkällor ger dig snabb, självsäker kraft på vägen och en komfortabel upplevelse framför ratten under längre bilfärder.

  Vårt bränsleeffektiva tillvägagångssätt har medfört tystare kupéer i alla Lexus självladdade elhybrider. En fördel som gör att din resa blir mer avslappnad och fokuserad – allt tack vare våra Takumis ständiga strävan efter ett hantverk med ren perfektion.

  Så oavsett som du måste förbereda dig inför ett viktigt möte – eller är på väg hem till familjen efter en stressig dag – är kupén i en Lexus din frizon där du alltid får tid att ladda batterierna.

UPPTÄCK MODELLPROGRAMMET

Upptäck Lexus självladdande elhybrider för företagare.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS SJÄLVLADDANDE ELHYBRIDER

LYX I SIN RENASTE FORM

Hantverksskicklighet handlar inte bara om finish. Det är en konstform som utgör kärnan i vår verksamhet och möjliggör den höga kvaliteten. Våra Takumis hantverk bygger på traditionella tekniker. Tradition som sammanförs med modern teknik i varje enskild tillverkningsprocess. Allt från den eleganta formgivningen, till de handgjorda interiöra detaljerna, kan närmast liknas vid separata konstverk. På så vis blir slutprodukten lika vacker som prestationsfokuserad.

Våra intelligenta säkerhetssystem, Lexus Safety System + och Lexus Safety System + A, erbjuder toppmodern innovativ förarsupport. Systemet läser oavbrutet av området runt bilen och skickar informationen till föraren som därmed får maximal kontroll över bilen och de situationer som kan uppstå.