Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYA RX

PREMIÄRVISNINGEN AV NYA RX 450h ÄGDE RUM PÅ FRANKFURT MOTOR SHOW 2015. RX ÄR MED 2,2 MILJONER SÅLDA BILAR LEXUS BÄST SÄLJANDE MODELL NÅGONSIN, OCH REPRESENTERAR TRE AV TIO SÅLDA LEXUS VÄRLDEN ÖVER.

SPÄNNANDE FORMGIVNING

Nya RX är Lexus stjärna på Frankfurt Motor Show 2015. Med sin mix av sofistikerade veck och svepande kurvor är RX den skarpaste Lexus som någonsin lämnat våra designavdelningar. Det är en djärv utveckling och nya RX delar nu samma design-DNA som de andra nya modellerna i Lexus program.

TEKNIK I ABSOLUT FRAMKANT

Inuti kupén bjuder nya RX på en oöverträffad nivå av sofistikerad lyx som standard. Till och med luftkvaliteten är förbättrad tack vare prisbelönt Nanoe®-teknik. Även passagerarsäkerheten är ytterligare förhöjd med Lexus Safety System +. Systemet använder sig av millimetervågradar och en kamera för att upptäcka potentiellt farliga situationer framför bilen.

SE LEXUS
PRESSKONFERENS

LADDA NER DEN NYA RX
VIRTUAL REALITY-APPEN

LEXUS-MONTERN I FRANKFURT BJUDER PÅ EN VIRTUAL REALITY-UPPLEVELSE MED OCULUS RIFT. DU KAN OCKSÅ LADDA NER APPEN TILL DIN SMARTPHONE ELLER SURFPLATTA.

NYA KRAFTFULLA GS

DEN SENASTE GS-GENERATIONEN KOM 2012. OCH NU HAR FRONTEN FÅTT EN ANSIKTSLYFTNING MED BLAND ANNAT BI-LED-STRÅLKASTARE SOM STANDARD.

NYA CT OCH IS SPORT

DEN SPORTIGA KÄNSLAN I CT OCH IS ACCENTUERAS NU I EN NY UTRUSTNINGSNIVÅ, SPORT. BÅDA MODELLERNA FÅR EN FÖRSTÄRKT SPORTIG DESIGN. KOMMER TILL SVERIGE I OKTOBER 2015.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER