1. Electrified
  2. Electrified Pioneers
LEXUS ELECTRIFIED

PIONJÄRER INOM ELEKTRIFIERING

BRANSCHLEDANDE TEKNOLOGI

Sedan vi lanserade vår första lyxsedan för över 30 år sedan har Lexus blivit synonymt med suverän kundvård, exceptionell design, gedigen kvalitet och utsökt hantverk. Men vi är också pionjärer och ledande inom elektrifierade lyxbilar.

I över 15 år har Lexus skapat teknologi i världsklass för att främja samhället och ge människor bättre upplevelser. Vi är världsledande pionjärer inom elektrifiering och våra banbrytande lösningar, som Lexus tvåstegs-reduktionsväxel och Multi Stage Hybrid-system, har lagt grunden för en elektrifierad framtid.

TAKUMI-MÄSTARE

Den toppmoderna teknologin i våra elektrifierade bilar kompletteras av traditionellt hantverk av våra allra skickligaste hantverksmästare, kallade Takumi. Deras omsorg märks in i minsta detalj, från den vackra, handslipade lacken till monteringen av alla elektriska komponenter med kirurgisk precision.

Upplev spännande äventyr i exklusiv komfort, i handsydda skinnsäten inspirerade av Sashiko, en traditionell japansk kviltningsteknik som ger materialet styrka och en unik stil.

Innan din bil levereras kontrolleras den både en och två gånger för att säkerställa att varje detalj är perfekt. Lexus erbjuder en tidlös kvalitet i den eldrivna eran.

KONCEPTBILEN LF-30

Vi nöjer oss aldrig och har nyligen lanserat den nya konceptbilen LF-30. Den är byggd för njutning på en helt ny nivå, med förarfokuserade instrument, en aktiv lyxlounge och en elegant och futuristisk exteriör. Bilen drar nytta av vår drygt två decennier långa erfarenhet inom elektrifiering och har fyra hjulplacerade elmotorer, elektronisk styrning och Lexus Advanced Posture Control för en helt unik körupplevelse.

Den innovativa interiören använder autonoma teknologier och nya Lexus Advanced Posture Control som ytterligare förhöjer körglädjen. En ny generation användargränssnitt används med bland annat gester och Augmented Reality för att visa fordonsinformation. Sidorutorna kan tonas steglöst för att ge dig en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet eller avskildhet när du vill känna dig som ett med bilen.