lexus make your mark hero

LEXUS NYHETER

MAKE YOUR MARK

Lexus presenterar ett nytt kreativt samarbete med den mångfaldigt prisbelönade musikproducenten Mark Ronson i lanseringen av nya LC. Med Lexus nya flaggskeppscoupé inleds en ny era för premiumvarumärket och samarbetet som ingår i lanseringen av den nya modellen kallas passande nog ”Make your Mark”.
Samarbetet med Mark Ronson är en fortsättning på Lexus ambitioner att skapa spännande upplevelser i musikens, konstens och teknikens världar. Det följer på ”The Life RX”-kampanjen med Jude Law 2015/2016. I den gavs deltagarna i en interaktiv teaterhändelse chansen att hamna i förarsätet i en alldeles egen filmstjärneupplevelse.

MARK RONSON

Under det närmaste halvåret kommer ”Make your Mark”-kampanjen att ge konsumenter och fans chansen att få ta del av intressant innehåll och spännande upplevelser.
På tal om kampanjen säger Mark Ronson: ”Jag har alltid gillat att arbeta med partners som är innovativa och unika både i och utanför studion. När Lexus tog kontakt och presenterade konceptet och jag fick se nya LC-modellen kändes upplägget fräscht och spännande. Jag drogs till idén att använda musik till att inspirera och skapa en upplevelse kring bilen.”

LEXUS LC

Formgivningen av LC är anmärkningsvärt trogen konceptbilen LF-LC, båda två är också vinnare av EyesOn Design Award. LC är förebilden för en ny framväxande utvecklingskultur inom Lexus, vilken strävar till att design- och ingenjörsteam arbetar nära varandra för att skapa bilar som överträffar alla förväntningar.
Alain Uyttenhoven, chef för Lexus Europe säger i en kommentar till samarbetet med Mark Ronson: ”Mark Ronson är en ikonisk musikproducent som ligger bakom några av decenniets största hits och vi kunde knappast ha hittat någon bättre samarbetspartner för ”Make your Mark”-kampanjen än just Mark. LC markerar början på en ny fas för Lexus, vilken handlar om att skapa en större samverkan mellan teknik och design. Vem skulle vara bättre att samarbeta med på detta än Mark; en man som har givit ett betydande bidrag till musikens värld med sina otroliga föreställningar och samprojekt.”