2019 lexus men in black

MEN IN BLACK

I SONY PICTURES NYA FILM MEN IN BLACK™: INTERNATIONAL HJÄLPER LEXUS TILL ATT RÄDDA VÄRLDEN.

Under årtionden har Men In Black tryggt skyddat jorden från universums värsta avskum. Men i detta helt nya äventyr får hjältarna i svart kostym tackla den största fienden hitintills – en mullvad inom sin egen organisation.
För att våra hjältar i svart kostym skulle lyckas med sitt uppdrag behövde de en snabb bil som klarar effektfulla biljakter. Bilen skulle även vara utrustad med avancerad framtidsorienterad teknik som gör att den kan hjälpa våra hjältar att bekämpa utomjordingar. Samtidigt måste bilen vara så pass elegant att galaxens hemligaste agenter känner sig nöjda. Det självklara valet var Lexus RC F och vi är stolta över att få vara officiell bilsponsor till Men In Black™: International som har planerad världspremiär i USA den 14 juni 2019.
För att RC F ska kunna ge optimal prestanda så har den ett perfekt förhållande mellan vikt och kraft på 472 hästkrafter och Lexus mest kraftfulla V8-motor hitintills. I filmen är även RC F utrustad med häftig teknik för att den ska kunna hjälpa agenterna att bekämpa utomjordingar. Även om RC F ligger i fokus så finns det även scener där man får se Lexus SUV:ar och tillika elhybrider RX och LX.
”Vi har uppdaterat RC F med avancerade egenskaper som ger den förmågan att assistera Men In Black-agenterna på bästa möjliga sätt” säger Lisa Materazzo, vice president på Lexus marketing. “Just nu kan jag bara avslöja att vi har skapat en lika fantastisk som unik bil som hjälper Men In Black att bekämpa utomjordingar. Och vi längtar nu efter att låta alla filmälskare få se en av de mest laddade versionerna av RC F någonsin.”
Samarbetet mellan Lexus och Sony Pictures nya film Men In Black™: International innebär att Lexus RC F visas i filmen på samtliga marknader, en gemensam reklamfilm, en specialtillverkad Men In Black RC F samnt sponsorskap under filmpremiären.
”Vi är glada över att Lexus ville samarbeta i denna mångfacetterade kampanj för Men in Black™: International” säger Jeffrey Godsick, EVP, Brand Management och Global Partnerships, Sony Pictures Motion Picture Group. “Sportcoupén Lexus RC F gör att vi hittat den perfekta bilen till Men In Black™: International med Chris Hemsworth och Tessa Thompson i huvudrollerna.”
Om Men in Black: International
Under årtionden har Men In Black tryggt skyddat jorden från universums värsta avskum. Men i detta helt nya äventyr får de tackla den största fienden hitintills – en mullvad inom sin egen organisation.

Filmen är regisserad av F. Gary Gray och skriven av Art Marcum & Matt Holloway. Filmen är baserad på Malibu Comic av Lowell Cunningham. Producerad av Walter F. Parkes och Laurie MacDonald. Executiva producenter är Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng, och Howard Chen. I rollerna ser vi Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson och Liam Neeson.
Om Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) är ett dotterbolag till Sony Entertainment Inc., vilket i sin tur är ett dotterbolag till Tokyo-baserade Sony Corporation. SPE's globala uppdrag innefattar rörlig bildproduktion, förvärv och distribution; TV-produktion, förvärv och distribution; TV-nätverk; digital innehållsproduktion och distribution; drift av studio; och utveckling av nya underhållningsprodukter, service och teknologi. SPE’s Rörliga bildgrupp och produktionsorganisationer inkluderar Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films och Sony Pictures Classics.

För ytterligare information besök http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html.