2017 lexus frankfurt motor show nx hero

FRANKFURT MOTOR SHOW 2017

UPPDATERADE CT OCH NYA NX
Lexus avtäckte uppdaterade CT och nya NX på 2017 års bilmässa i Frankfurt. Med nya iögonfallande designelement, sportigare interiörer och ett utvecklat säkerhetssystem är uppdaterade CT och nya NX något du inte får missa.

NYA NX – SPORTIG KÄNSLA, STARK DESIGN

Med sin unika kombination av kontemporär design och kördynamik har SUV:en NX 300h utgjort en viktig del av Lexus modellprogram. Nu har vi gått tillbaka till ritbordet och kan stolt presentera en förfinad NX med nya starka designelement och ett helt nytt säkerhetssystem.
Exteriört har NX nya design en bred och kaxig framtoning – helt utan att gå miste om kupéns smidiga helhetsintryck. Med nyheter som de förfinade främre och bakre stötfångarna, 18” lättmetallfälgarna och den uppdaterade spindelgrillen, som kommit att bli Lexus signum, blir NX skarpare än någonsin.
Även interiören har fått en rad uppdateringar för att förstärka NX sportiga, men lyxiga karaktär. Multimedia-skärmen är numera större, klimatanläggningen har fått en slankare profil och klockan i mittkonsolen uppdaterar nu tidszonen automatiskt medan du kör. Därtill så har även en rad nya klädselkombinationer tagits fram.

UPPDATERADE CT - KÖRGLÄDJE MED ATTITYD

Uppdaterade CT 200h bjuder på ett uppdaterat säkerhetssystem och en rad exteriöra uppdateringar som förkroppsligar sann körglädje, helt utan kompromisser på CT:s imponerande bränsleeffektivitet och smidighet.
I uppdateringen har vi förfinat vår sofistikerade kompakthybrid CT ytterligare med en ny, aggressiv och modern design. Detaljer som de nya sportiga hjulen, och det förfinade bakpartiet ger CT en atletisk profil som är svår att missa. Därtill har du nu, med vår uppdaterade färgpalett och nya materialkombinationer, möjlighet att välja en klädsel som passar just dig.

CT 200h F SPORT

Det är i utrustningsnivån F SPORT som uppdateringarna blir mest påtagliga. Förutom de nya strålkastarna så finns numera en ny svart, högblank ytbeläggning som accentuerar utvalda exteriöra detaljer. Därtill ger de två nya lackalternativen Solar Flare och Sapphire Blue samt en rad nya tvåtonsalternativ utrymme för ytterligare anpassning. Även i kupén finns nya tvåfärgsklädslar i helskinn eller i en kombination av tyg och Tahara-skinn

UPPLEV LEXUS AKTIVA SÄKERHETSSYSTEM

Uppdaterade CT och nya NX har försetts med vårt nya innovativa säkerhetssystem Lexus Safety System + (LSS+). Ett aktivt system med intelligent teknologi som håller dig säker på vägen.
Kärnan i säkerhetssystemet LSS+ består av ett Aktivt krockskyddssystem (PCS) som skannar vägen för att upptäcka och undvika potentiella faror. Därtill innefattar LSS+ ytterligare förarhjälpmedel som den Aktiva farthållaren, vilken automatiskt håller ett säkert avstånd till framförvarande bil, eller Körfältsassistansen, som håller dig i rätt fil. Men LSS+ slutar inte där. De Aktivt avbländande helljusen, och Vägskyltsavläsaren resulterar i färre distraktioner och ökad kontroll.

LSS+ A - EN NY DIMENSION AV SÄKERHET

I vår nya flaggskeppssedan LS introducerar vi en vidareutveckling av LSS+, Lexus Safety System+ A. LSS+ A bjuder på en rad egenskaper, och ett antal världsnyheter. I LSS+ A återfinns innovativa funktioner som Aktiv Styrning, vilken automatiskt undviker hinder eller faror på vägen; Lexus CoDrive och Lane Tracing Assist vilka håller dig på vägen även när filmarkeringar saknas; samt Front Cross Traffic Alert, som säkrar dig från korsande trafik varje gång du lämnar en korsning.