UPPTÄCK LEXUS

DESIGN

Modig. Annorlunda. Distinkt. Vår design märks, syns och upplevs omedelbart genom att väcka känslor och inspirera till gränsöverskridande idéer.

FRÅN MODIGA IDÉER TILL NY INNOVATIV DESIGN.

Allt vi på Lexus har skapat börjar som en modig idé. Vi letar ständigt efter nya inspirationskällor för att förfina och förvalta den radikala och banbrytande kreativitet som utgör kärnan i vårt designspråk.

 • 
 

 
  design hub provocative perspectives

  DESIGN

  PROVOKATIVA PERSPEKTIV

  Våra modiga, självsäkra, designers arbetar mot samma mål. De vill väcka känslor och bryr sig därför inte om vad andra tycker och tänker. För det är först då vi kan utforska nya vägar att uttrycka oss på.

 • 
 

 
  design hub brave concepts

  DESIGN

  FRAMTIDSVISIONER

  Vår designfilosofi ser till framtiden och inspirerar oss att skapa nytänkande konceptbilar. Men det stannar inte där, utan filosofin sträcker sig även till andra koncept så som yachter, hoverboards och rymdfarkoster.

 • 
 

 
  design hub signature styling

  DESIGN

  STIL SIGNERAD LEXUS

  Samtliga Lexus i vårt modellprogram är utvecklade med L-finess i grunden. Ett visionärt förhållningssätt till design och teknologi som är tydligt sammankopplat med en unik stil.

 • 
 

 
  Lexus Design awards hub text left

  LEXUS DESIGN AWARDS

  LEXUS DESIGN EVENTS

  Kreativitet har kraft att förändra världen. Lexus Design Awards främjar därför idéer genom att stödja unga designers som vill forma framtiden på ett nytt och spännande sätt.

 • 
 

 
  2018 lexus design hero

  DESIGN

  EN PIONJÄRS ANDA

  Så skapas en ny konstform ur en antik tradition.