UPPTÄCK LEXUS

HANTVERK

Precision. Hängivenhet. Skicklighet. Allt integrerat i det unika hantverket som finns i varje Lexus.

TAKUMI-PRECISION, UTVECKLAD I GENERATIONER

Takumi är en gammal japansk tradition som hedrar essensen av ett hantverk. Och det är den vördnaden som är grunden i hela vår produktionsprocess. Våra Takumi har alla mycket raffinerade sinnen och har genomgått krävande träning under många år. De har uppnått de bästa resultaten och är inte rädda för att lägga den tid som krävs för att skapa exceptionella fordon och fantastiska upplevelser. Ett arbetssätt som gör att vi på Lexus sammanför traditionellt hantverk med modern teknik.

 •     takumi hub masters

  HANTVERK

  TAKUMI

  Våra Takumi håller den japanska hantverkstraditionen vid liv, och bidrar med den subtila mänskliga faktorn när en ny Lexus tar form.

 •     takumi hub flagship craft

  HANTVERK

  FLAGGSKEPPSFINISH

  Varje aspekt av den ikoniska LS återspeglar vårt engagemang för de finaste av hantverkstraditioner. Lyxiga ytor, inlägg och material förhöjer körupplevelsen, samtidigt som de tydligt bidrar till den exklusiva prestandan.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  HANTVERKSSKICKLIGHET

  ORIGAMI-KATT

  Våra mest erfarna ingenjörer, Takumi, demonstrerar dagligen sin skicklighet genom att vika en origami-katt på under 90 sekunder med sin icke dominerande hand. Ett symboliskt test och ett tydligt bevis på hur skickliga de faktiskt är.

 •     2018 lexus craftsmanship hero

  HANTVERKSSKICKLIGHET

  EN PIONJÄRS ANDA

  Konsten att föra en tradition vidare från generation till generation.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  HANTVERK

  LIVET SOM EN TAKUMI

  Våra hantverksmästare, Takumi, och deras orubbliga filosofi är anledningen till inget annat hantverk kan överträffa Lexus.