UPPTÄCK LEXUS

KONCEPTBILAR

Våra djärva och vågade koncept utgör drivkraften för Lexus. Genom kreativitet och kompromisslös design förflyttar de oss till framtiden, där det som tidigare verkat omöjligt plötsligt blir verklighet.

EN BRED HORISONT

För oss på Lexus står bilen alltid i centrum. Genom hög entusiasm och stark framtidssträvan är vårt ständiga mål att skapa något extraordinärt. Upptäck konceptbilarna LC C Concept, LF-1 Limitless, LS+, LF-FC, LF-SA och UX Concept. Ett urval av djärva framtidsvisioner som gett besökare på bilmässor världen över en inblick i framtiden.

 •     2021 lexus rov hydrogen concept hero

  KONCEPTBILAR

  LEXUS VISAR VÄTGASDRIVET OFFROADKONCEPT

  Lexus ROV (Recreational Off-highway Vehicle) kombinerar lyxig upplevelse med möjlighet att köra offroad.

 •     All New 2021 Concept Car Hero

  KONCEPTBILAR

  NU LANSERAS EN NY KONCEPTBIL SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT FÖR HELA LEXUS VARUMÄRKE

  Tillsammans med den nya konceptbilen introducera vi även en ny varumärkesvision som visar hur Lexus bilmodeller kommer att se ut i framtiden. Allt presenteras under ett online-event som sänds tisdagen den 30 mars 2021 kl. 12.00 CET.

 •     lexus LF 30 hero

  KONCEPTBILAR

  LF-30 ELECTRIFIED

  Lexus fortsätter att leverera innovativa och extraordinära upplevelser och på bilmässan i Tokyo visar företaget sin vision genom ”Lexus Electrified” för framtida generationer elektrifierade fordon.

 •     2019 lexus lc convertible hero

  KONCEPTBILAR

  LC C CONCEPT

  För tre år sedan chockade Lexus bilvärlden genom lanseringen av flaggskeppscoupén Lexus LC. Och under North American International Auto Show 2019 presenterades Lexus LC Convertible Concept. En indikation om vart Lexus som varumärke är på väg.

 •     lexus 2018 lf 1 limitless hub banner 2

  KONCEPTBILAR

  LF-1 LIMITLESS

  Crossoverkonceptet LF-1 Limitless visades för första gången upp på bilsalongen i Detroit (NAIAS 2018) den 15 januari 2018. Med sin låga taklinje, tekniska innovationer, och ett formspråk som hämtar inspiration från ett traditionellt japanskt svärd och smält metall ger LF-1 Limitless en spännande insyn i framtiden.

 •     2017 lexus ux hero

  KONCEPTBILAR

  UX CONCEPT

  På Paris Motor Show 2016 avtäcktes den urbana konceptbilen Lexus UX Concept som utformats med en ung, uppkopplad målgrupp i åtanke. I UX Concept nyttjas ny avancerad teknik i skön harmoni med klassiskt hantverk för att skapa en engagerande körupplevelse.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  KONCEPTBILAR

  LF-FC

  LF-FC ger en inblick i hur nästa fullskaliga flaggskeppsmodell kan komma att se ut. Det är en aggressivt elegant fyrdörrarsmodell med coupéliknande design och kraftfulla vätgasdrivna elmotorer som driver alla fyra hjulen samtidigt.

 •     2017 lexus lf sa hero

  KONCEPTBILAR

  LF-SA

  LF-SA-konceptet ger en lyxig weekend-känsla åt vardagens stadstrafik. Den är skapt för en framtid där Lexus-föraren fortfarande kan njuta av att köra bil med det ultimata i infotainment, säkerhet och uppkoppling. Framtidskänslan kommer igen i färgschemat, där lacken i Stellar-silver ger en rymdkänsla medan interiören känns inspirerad av en spektakulär solförmörkelse.