Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

UX

UX Concept Lexus konceptbil

På Paris Motor Show 2016 avtäcks den urbana konceptbilen Lexus UX Concept som utformats med en ung, uppkopplad målgrupp i åtanke. I UX Concept nyttjas ny avancerad teknik i skön harmoni med klassiskt hantverk för att skapa en engagerande körupplevelse.

LEXUS NYA KINETISKA STOLKONCEPT

Lexus Kinetic Seat Concept bilstol

Även om den ännu inte återfinns i någon av Lexus konceptbilar så är det revolutionerande nya stolkonceptet Lexus Kinetic Seat något alldeles speciellt. Konceptet, som får sin världspremiär på Paris Motor Show 2016, har en helt ny fibernätskonstruktion som helt och hållet omvärderar principerna för hur en bilstol ska byggas.

LF-FC

Lexus konceptbil LF FC

LF-FC ger en vink om hur nästa fullstora flaggskeppsmodell kommer att kunna se ut. Det är en ”aggressivt elegant” fyrdörrars modell med kupéliknande design och kraftfulla vätgasdrivna elmotorer som driver på alla fyra hjulen.

LF-SA

Lexus konceptbil LF SA

LF-SA-konceptet ger en lyxig weekend-känsla åt vardagens stadstrafik. Den är skapt för en framtid där Lexus-föraren fortfarande kan njuta av att köra bil med det ultimata i infotainment, säkerhet och uppkoppling. Framtidskänslan kommer igen i färgschemat, där lacken i Stellar-silver ger en rymdkänsla medan interiören känns inspirerad av en spektakulär solförmörkelse.

LF-C2

Lexus konceptbil LF C2

LF-C2 Concept är en designstudie i form av en 2+2-sitsig öppen roadstermodell som visades upp första gången i Los Angeles den 19 november 2014. LF-C2 tar Lexus uttalade form­språk ytterligare ett steg vidare. Den är på samma gång en iögonenfallande sportbil och en lyxig GT-bil, gjord för inspirerad körning. Som konceptbil saknar LF-C2 helt och hållet tak.

LF-NX

Lexus konceptbil LF NX

På bilsalongen i Frankfurt 2013 premiärvisade Lexus konceptbilen LF-NX, en kompakt crossover-modell som också är utrustad med en ny version av fullhybriddrift, speciellt utformad för SUV-bilar.

LF-CC

Lexus konceptbil LF CC

LF-CC står för Lexus Future Concept Coupe, en bil som fick sin världspremiär på 2012 Paris Motor Show. Att den nya läckra konceptkupén med sin fullhybriddrivlina är formgiven av våra allra skickligaste designers märks på de elegant futuristiska linjerna.

LF-LC

Lexus konceptbil LF LC

I oktober 2012 avtäckte vi det andra exemplaret av vår förbluffande snygga konceptbil LF-LC. Debuten skedde på Australian International Motor Show i Sydney och denna gång var bilen lackad i skimrande Opal Blue. Nyansen är inspirerad av ett färgpigment som finns i naturen i Australiens obygder.

LF-Gh

Lexus konceptbil LF GH

Konceptbilen LF-Gh, Lexus Future Grand-touring hybrid, hade världspremiär 2011 på New York Auto Show. Det var första gången vi visade upp vår nya, djärva spindelgrill. Som ett år senare förverkligades på GS fjärde generation. Idag finns den på ett flertal av våra modeller.

LF-Ch

Lexus konceptbil LF CH

Konceptbilen LF-Ch hade världspremiär 2009 på Frankfurt Motor Show. Bara två år senare lanserades den som produktionsfärdig bil under namnet CT 200h. Konceptet var framtaget för att fylla ett behov i det lite mindre premiumsegmentet, den så kallade C-klassen; en fullhybrid som skulle appellera till en lite yngre generation.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER