Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

KONCEPTBILEN LEXUS UX

VÅR NYA KONCEPTBIL HADE VÄRLDSPREMIÄR
PÅ PARIS MOTOR SHOW 2016

På Paris Motor Show 2016 visade vi upp vår nya konceptbil Lexus UX Concept. Den är skapad vid Lexus European Design Centre och är tänkt att attrahera en ung, urban målgrupp som lever sina liv mitt i en uppkopplad verklighet.

UX-konceptet använder sig av ny avancerad teknik för att skapa en engagerande körupplevelse. Interiören förenar däremot klassiskt hantverk med innovativa tillverkningstekniker. Lexus presskonferens hölls den 29 september. Om du missade presskonferensen så kan du se avtäckningen nedan.

DJÄRV DESIGN

I LEXUS DJÄRVA KONCEPTBIL UX KOMBINERAS AVANCERAD DESIGN MED UPPFINNINGSRIK OCH FRAMSYNT TEKNIK SOM GER ALLA I BILEN
EN NY OCH VERKLIGT FÄNGSLANDE UPPLEVELSE.

Allt samspel i bilen mellan människa och maskin har utformats för att ge progressiva människor, som bor och arbetar i en ständigt uppkopplad miljö en innovativ och tredimensionell upplevelse.

Förarens instrumentpanel rymmer en transparent glob, “flytande” på liknande sätt som ett hologram, där en kombination av analog och digital information bildar ett funktionellt men ändå oväntat användargränssnitt. Mittkonsolen har en iögonfallande, facetterad kristallstruktur i vilken en hologramliknande display tydligt visar klimat- och infotainment- informationen för både förare och framsätespassagerare.

Det allra senaste i avancerad elteknik för bilar visas också upp i nya UX Concept. Fönstren är till exempel elektrokromatiska och de yttre backspeglarna är ersatta med kamerahus vilka är betydligt tunnare och smidigare än konventionella spegelhus. Bilens reglage är elektrostatiska och täcks av transparenta kåpor.

A-stolpens fenmotiv kommer igen i en ny ljudupplevelse för den yngre Lexus-generationen - en löstagbar ljudlimpa som är inbyggd i instrumentbrädans passagerarsida.

VÅRT UPPDRAG VAR ATT SKAPA EN NY SORTS KOMPAKT CROSSOVER; EN BIL SOM KAN SKAPA NÅGOT UNIKT UR KÖPARENS SYNVINKEL -EN INNOVATIV, TREDIMENSIONELL OCH SMÅTT UPPSLUKANDE ANVÄNDARUPPLEVELSE.

Stephan Rasmussen, Designer vid European Design Centre, ED2

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER