Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

AVANTGARDISTISK SKÖNHET

LF-CC

Lexus läckra fullhybridkoncept LF-CC fick sin världspremiär på 2012 Paris Motor Show. Det är en kompakt fyrsitsig kupémodell, som bland annat med sin djärva version av den nya signaturgrillen ger tydliga föraningar om den framtida utvecklingen av Lexus formspråk. Den sportiga kupéprofilen förstärks av vecket från dörrtröskeln upp mot bakskärmen och de korta överhängen både fram och bak.

I fronten tar de stora skulpterade luftintagen hand om kylluft till motor och bromsar. Tre LED-lampor av projektortyp ovanför de pilspetsformade varselljusen är andra innovativa designelement.

LF CC cutout 960 001

DYNAMISK
STYLING

DEN DYNAMISKA FORMGIVNINGEN UNDERSTRYKER LF-CC:S BREDAXLADE FRAMTONING OCH LÅGA TYNGDPUNKT.

Under huven sitter en fullhybriddrivlina med en 2,5-liters motor som driver bakhjulen. Den är konstruerad för att ge massor av körglädje i kombination med lägst utsläpp i klassen med målet att komma under 100g CO2/km.

INUTI
LF-CC

DEN DYNAMISKA FORMGIVNINGEN UNDERSTRYKER LF-CC:S BREDAXLADE FRAMTONING OCH LÅGA TYNGDPUNKT.

Inuti bilen är känslan uppenbar av en förarcentrerad cockpit där avancerad teknik förenas med elegant skinnarbete och distinkta metallinlägg. Alla viktiga funktioner är samlade runt föraren för att ge en suverän ergonomi i kombination med avancerade HMI (Human Machine Interface)-tekniker.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER