EN SPORTIGARE UX

Låt oss presentera Lexus UX 250h Comfort Sport Edition. En sportigare version av vår minsta SUV. Det är även den mest iögonfallande versionen av Lexus UX genom att den erbjuder mer distinkta karosslinjer och ett urval av totalt åtta unika karossfärger.

    Parallax Image 1 Athletic Crossover Looks

UX COMFORT SPORT EDITION

DISTINKTA DESIGNDETALJER

Bevisen på att vi har tagit designen till nästa nivå märker du när du tittar närmare på den snäva taklinjen, de mörktonade Bi-LED strålkastarna och de aerodynamiska LED-bakljusen. Alla detaljer som är genialt utformade för att förbättra UX hantering och prestanda.

Läs mer om Lexus design

    Parallax Image 2 Takumi Crafted Interior

UX COMFORT SPORT EDITION

INTERIÖR AV TRADITIONELLT JAPANSKT HANTVERK

UX Comfort Sport Edition är skapad av våra hantverksmästare, Takumi, och sammansatt vid vår Kyushu-anläggning i södra Japan. Så fort du sjunker ner i sätena med svart Tahara-klädsel (med grå eller blå accenter) och greppar den handsydda skinnratten märker du hur våra hantverksmästares fantastiska färdigheter gör att du känner mer. I varje kurva.

Läs mer om Lexus japanska hantverk

    Parallax Image 3 Electrified Performance

UX COMFORT SPORT EDITION

ELEKTRISK PRESTANDA

UX 250h är utrustad med den fjärde generationen av vår banbrytande självladdande elhybrid-teknologi. Det innebär att den drivs av en 2,0-liters bensinmotor och elmotor(er) vilket levererar en lika jämn som kraftfull prestanda, med ca 50% av körtiden på enbart el.

Läs mer om Lexus Electrified

    Parallax Image 4 Intuituve Connectivity

UX COMFORT SPORT EDITION

FULL KONTROLL

UX Comfort Sport Edition använder modern teknik som gör livet bakom ratten enklare och bekvämare. Det finns bland annat en smart styrplatta som gör det extra enkelt att navigera i Apple CarPlay® eller Android Auto®. Dessutom är denna UX kompatibel med appen Lexus Link som hjälper dig att planera resor, schemalägga en service eller få inblick i din körstil. Även när du inte sitter bakom ratten.

Läs mer om Lexus Link

    Parallax Image 5 Lexus Safety System

UX COMFORT SPORT EDITION

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Varje UX Comfort Sport Edition har den allra senaste generationen av Lexus Safety System +. Här ingår bland annat Monitor för döda vinkeln (BSM) och Lexus Aktiva krockskyddssystem (PCS).

Läs mer om Lexus Safety System +