THE LIFE RX, LIVE

VÄLKOMMEN IN I ”THE LIFE RX”

BLI EN DEL AV PRODUKTIONSTEAMET OCH FÖLJ MED JUDE LAW I VÅR FANTASTISKA 360°-FILM

I vår interaktiva 360°-film är du välkommen att följa med på en unik teaterupplevelse. Du kommer att guidas av Jude Law när du gör sällskap med kvällens gäster och får dels uppleva livet som en filmstjärna högt upp på gästlistan, dels den sköna lyxen i nya Lexus RX.

Instruktioner:

  • MOBILEN: På Apple- och Android-enheter ser och interagerar du genom You Tube-appen, se bara till att du har den senaste versionen. Sedan kan du röra mobilen i 360° och känna dig som om du hamnat mitt i händelsernas centrum.
    Du kan också använda Google Cardboard virtual reality headset eller Samsung Gear VR-kit (bara Android).
  • PÅ DESKTOP: Fungerar även i din desktop-webbläsare, klicka bara och dra för att flytta kameran.

SE 360°-FILMEN

THE LIFE RX I LONDON

JUDE LAW ÖVERRASKAR GÄSTERNA VID UNIKT LIFE RX-EVENT.

Se hur vi använde oss av interaktiv så kallad ”immersive theatre” för att göra The Life RX till verklighet för en enda kväll.

För att fira lanseringen av nya sofistikerade Lexus RX, bjöd vi in till en mycket speciell tillställning på Mondrian Hotel i London. I samarbete med vassa scenografer och skickliga artister sattes gästerna i centrum av The Life RX – en värld av lyx och spännande upplevelser.

Den ovetande gästen fick uppleva nya scenarier och oväntade situationer där de fick improvisera i sin nya roll som internationell filmstjärna, innan den prisbelönte Hollywood-stjärnan Jude Law överraskade med att dela scenen med gästen på röda mattan – ett passande slut för en unikt omslutande teaterupplevelse.

Skulle du kunna sätta dig i Jude Laws sits och leva The Life RX?

THE LIFE RX

MED JUDE LAW OCH NYA SOFISTIKERADE LEXUS RX I HUVUDROLLERNA

Vi är stolta över att ha fått till stånd ett unikt samarbete med Hollywood-stjärnan och producenten Jude Law till vår lanseringskampanj: The Life RX.

Jude Law delar vår passion för bilkörning, den känsla av eskapism som följer med den och tron på att den rätta bilen kan ge dig extraordinära upplevelser.

Den nya djärva designen ger ett kraftfullt intryck vid blotta åsynen, medan insidan med detaljer som laserskurna trädetaljer andas klass och suverän finish. Att köra nya RX betyder att du märks, från det ögonblick du anländer tills du kör iväg.

ÄR DU REDO ATT LEVA RX-LIVET?

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER