RX NYA

DEMONSTRERAR VÅR ENTRÄGNA STRÄVAN EFTER ATT ALLTID SKAPA NÅGOT FANTASTISKT: NYA RX ÄR DEN SKARPASTE OCH MEST SOFISTIKERADE RX-MODELLEN NÅGONSIN. BERED DIG PÅ ATT BLI IMPONERAD.

NYA RX

ETT
KRAFTFULLT YTTRE

Är den inte snygg? Den exklusiva spindelgrillen med sin kromade ram bjuder på ett kraftfullt första intryck. Men vänta bara tills att du får se den i verkligheten.

NYA RX

SOFISTIKERADE
STRÅLKASTARE

Trippel-”L” LED-strålkastare och nya dimljus ger fronten extra dynamik. Tittar du lite närmare så ser du att strålkastarna understryks av varselljusen, som har en unik sekventiell blinkfunktion.

NYA RX

FÖRFINAD
FÄLGDESIGN

Till och med fälgarna bidrar till glädjen med att äga nya RX. 5-dubbelekrade, 20” och med inlägg i en rad olika färger, så att du kan matcha dem med den lackfärg du väljer.

NYA RX

FLYTANDE
TAKLINJE

Nya RX är lika attraktiv ur vilken vinkel du än betraktar den. Svarttonade glaspartier gör att taket ser ut att sväva fritt. Och de fräcka bakljusen går runt hörnen och ger ett balanserat intryck.

NYA RX

PANORAMAGLASTAK

Det stora eleganta glastaket ger RX ytterligare en dimension. Den främre delen är rörlig och kan ge en äkta känsla av frisk luft.

NYA RX

UTAN ATT
DU ENS
BEHÖVER RÖRA

Håll en hand mot Lexus-emblemet och se hur den smarta elmanövrerade bakluckan glider upp.

NYA RX

BEKVÄMT
BAKSÄTE

Uppvärmda stolar som kan vinklas med ett knapptryck och gott om extra plats för både ben och huvud gör nya RX skönt inbjudande.

NYA RX

KOMFORT OCH
SÄKERHET

Kupéluften i nya RX är förbättrad med hjälp av prisbelönt Nanoe®-teknik. Säkerhetsnivån är nu ännu högre tack vare Lexus Safety System +, vilket använder millimetervågradar tillsammans med en kamera för att upptäcka potentiella faror på vägen framför bilen.

NYA RX

MODERN
BILBYGGARKONST

12,3” central multimedia-skärm. Remote Touch-kontroll. Trådlös mobilladdare och smart mugghållare. Allt i material av högsta kvalitet.

NYA RX

KÖRLÄGESVÄLJARE

Nya RX har en unik displaytavla. Displayen är sammankopplad med Körlägesväljaren så att du lätt kan ställa in köregenskaperna för att passa ditt humör och dina behov.

NYA RX

LYXIG
KLÄDSEL

Kupén bjuder på en skön upplevelse. Den bekväma interiören har en finish med matelasserade sömmar i säten och på dörrarna.

NYA RX

PRECISION
PÅ VÄGEN

Under den snygga fasaden bjuder nya RX på imponerande ingenjörskonst. Allt för att kunna kombinera mer kraft med imponerande vägegenskaper för att bjuda på äkta körglädje.

NYA RX

KRAFT OCH
EFFEKTIVITET

Drivlinorna är finslipade för att vara smidiga, kraftfulla och bränsleeffektiva. Både bensin- och hybridalternativen ger imponerande prestanda kopplat med enastående bränsleekonomi och låga CO2-utsläpp. De börjar så lågt som från 122 g/km.

NYA RX

ADAPTIV
FJÄDRING

Du kan få din nya RX med ett adaptivt fjädringssystem, vilket svarar på förändringar i vägen, utan tillstymmelse till kompromiss med komforten. För ännu högre körkänsla finns aktiva krängningshämmare som tillval till F SPORT-versionen.

NYA RX

STABILITET OCH
KONTROLL

Det förstärkta chassit ger nya RX ännu bättre stabilitet. En kraftig och styvare konstruktion ger dramatiskt förbättrade köregenskaper och hjälper dig att ta de mest utmanande kurvor med ett upphöjt lugn.

NYA RX

KONSTEN ATT NÅ
PERFEKTION

Djärv. Skarp. Lyxig. Nya RX byggs av Lexus skickligaste hantverkare. De kallas Takumi och deras tekniska expertis och hantverkskunnande har finslipats genom årtionden av erfarenhet och rigorös träning.

VAR VÄNLIG FÖRSTORA STORLEKEN PÅ DITT WEBBLÄSARFÖNSTER

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER