2019 lexus rxl hero

MÖT RX L

UTRYMME MÖTER UTSÖKT ELEGANS

Njut av friheten som tre sätesrader erbjuder i nya eleganta Lexus RX L.

MÖT RX L

Den senaste versionen av nya Lexus RX L erbjuder sofistikerad flexibilitet och rymmer sex till sju personer samtidigt som den bibehåller RX L karakteristiska karossdesign. Med funktioner som enskilda luftkonditioneringszoner och optimerade sidokrockgardiner känner sig även personer på den tredje sätesraden lika bortskämda som trygga.


 

 
  2019 lexus rxl key features
 • En tredje sätesrad

  Den tredje sätesraden i nya sex- eller sjusitsiga RX L kan enkelt manövreras elektroniskt från den andra sätesraden eller bagagerummet. Den kan även flyttas framåt eller bakåt 93 mm vilket ger passagerare på den tredje raden generöst med benutrymme. Den tredje sätesraden är generöst flexibel och har gott om plats för två barn - eller två vuxna under kortare resor.

 • Djärv design

  Nya RX L presenterar det senaste inom Lexus innovativa design genom den mer sofistikerade signaturgrillen, skarpare trippla LED-strålkastare och bakre LED-lampor med L-motiv. När du tittar på RX L från sidan skapar de distinkta mörka och krominramade C-pelarna dessutom en illusion som gör att taket ser ut att sväva.

  Läs mer

 • Våra hantverksmästare Takumi

  Våra berömda hantverksmästare, Takumi, har ett närmast omänskligt fokus på detaljer vilket visar sig tydligt i nya RX L. Det fantastiska hantverket gör sig direkt tillkänna när du tittar närmare på skinnsömmarna som bara är ett exempel på kupéns moderna version av klassisk elegans.

  Läs mer

 • Säkerhet

  Det banbrytande säkerhetssystemet Lexus Safety System + har förutom ett krockskyddssystem med fotgängarigenkänning på natten och cykeligenkänning på dagen även Avancerad körfilsvarning som hjälper dig att hålla rätt kurs i körfältet. Systemet är dessutom utrustat med ett Aktivt avbländande helljussystem med BladeScan™ som känner igen fotgängare på långt avstånd, Vägskyltsigenkänning som visar aktuell hastighet i touchskärmen samt en Dynamisk aktiv farthållare. För att passagerare på den tredje raden ska känna sig extra säkra har även sidokrockgardinen i RX L utvecklats för att skydda passagerare på samtliga tre sätesrader.

  Läs mer

 • Laddad med hög prestanda

  Den banbrytande självladdande elhybriden RX 450hL kombinerar en 3,5-liters V6-bensinmotor med två elmotorer vilket ger en adrenalinladdad körupplevelse, varje gång du sätter dig bakom ratten.

  Läs mer

 • Innovativ teknologi

  Inuti nya RX L har den stora 12,3” multimedia-skärmen blivit mer intuitiv och erbjuder numera sömlös tillgång till din smartphones appar via Apple CarPlay och Android Auto.

  Läs mer

UPPTÄCK LEXUS RX L

RX L är en SUV som är byggd med utgångspunkt från förare och passagerares välbefinnande. Därför är allt från den eleganta klimatanläggningen med Climate Concierge-funktion till kopphållare på den tredje sätesraden och enskilda luftkonditioneringszoner anpassade för att samtliga passagerare ska få en bekväm resa. Upplev hur långt vår omtanke kan ta dig.

UPPTÄCK LEXUS RX L

Bilen på bilden är extrautrustad.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LEXUS LINK

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN

Förvandla din Lexus till en uppkopplad bil. Appen Lexus Link erbjuder nämligen tillgång till en serie tjänster som navigering, reseplanering och påminnelser om när det är dags för nästa service.

FLER LEXUS-MODELLER