MÖT RX L

Den senaste versionen av nya Lexus RX L erbjuder sofistikerad flexibilitet och rymmer sex till sju personer samtidigt som den bibehåller RX L karakteristiska karossdesign. Med funktioner som enskilda luftkonditioneringszoner och optimerade sidokrockgardiner känner sig även personer på den tredje sätesraden lika bortskämda som trygga.

Specifikationer
Dimensioner
Elhybridteknik
8.0
Acceleration 0-100 km/h
180
Toppfart (km/h)
313
Max. effekt (hk)
RXL Side Dimensions

Längd (mm) 5000

Höjd (mm) 1700

Bredd (mm) 1895

RXL Front Dimensions

KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

INGA SLADDAR

Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus RX L är utrustad med innovativ teknologi som gör att den laddar sig själv medan du kör.

INGA UTSLÄPP

När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus RX L helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Bilen representerar inte samtliga modeller.

BLACK (212)

BLACK SEMI-ANILINE SKINN

med bambu-inlägg (LA22)

BYGG DIN RX L BYGG DIN RX L

UPPTÄCK LEXUS RX L

RX L är en SUV som är byggd med utgångspunkt från förare och passagerares välbefinnande. Därför är allt från den eleganta klimatanläggningen med Climate Concierge-funktion till kopphållare på den tredje sätesraden och enskilda luftkonditioneringszoner anpassade för att samtliga passagerare ska få en bekväm resa. Upplev hur långt vår omtanke kan ta dig.

  • UPPTÄCK LEXUS RX L

    Bilen på bilden är extrautrustad.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

FLER LEXUS-MODELLER