NYA LEXUS RC F

UPPDATERAD PRESTANDA OCH STYLING

UPPDATERAD PRESTANDA OCH STYLING

När sportcoupén RC F har försäljningsstart 2019 är det en helt ny version av vår populära sportcoupé som introduceras i Sverige. Samtliga uppdateringar bidrar till att förbättra prestandan samtidigt som bilens distinkta styling tas till en helt ny nivå. När RC F lanseras kompletteras modellprogrammet även med den helt ny limiterad utgåva - Lexus RC F Track Edition - som är lika elegant ute på vägen som seriös på racingbanan. Produktionen av Lexus RC F och RC F Track Edition inleds i mars 2019.

 • 2019 lexus rcf article12

  LEXUS RC F

  UPPDATERAD STYLING

  LED-lyktor med integrerade varselljus, diffusor med samma färg som resten av karossen, uppdaterad grill och nya integrerade baklyktor ger RC F ett extra kaxigt utseende.

 • 2019 lexus rcf article09

  LEXUS RC F

  FÖRSTÄRKT PRESTANDA

  Vikten har reducerats utan att kompromissa med varken prestanda eller stabilitet. RC F har dessutom utrustats med elektronisk Launch control som standard vilket gör att föraren tas med på en resa från 0 till 100 km/h på bara 4,5 sekunder.

  De specialdesignade Michelin Pilot Sport 4S-däcken bidrar till mindre understyrning, bättre grepp och förstärker hållbarheten under extrema förhållanden.

  Med hjälp av smarta lösningar som aluminiumkonsoler, en ihålig axel, uppdelade inloppsrör och smalare kompressor till luftkonditioneringen har vikten reducerats väsentligt.

 • 2019 lexus rcf article04

  LEXUS RC F

  TRACK EDITION

  Den aerodynamiska egenskaperna hos RC F Track Edition gör att föraren får bättre grepp och mer exakt styrrespons. Tack vare de lättare fälgarna, keramiska bromsskivorna och bromsoken i kolfiber har framvagnsvikten därmed minskat med 25 kg.

  Röd skinnklädsel med detaljer i Alcantara och röda kolfiberinlägg är en del av standardutrustningen i Lexus RC F Track Edition. Dessutom erbjuder denna limiterade utgåva två unika lackfärger: Ultra White och den exklusiva Nebula Matte Grey.

Next steps