Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

SPORTIG KÄNSLA, STARK DESIGN

NU HAR VI FÖRFINAT ALLA DE DETALJER SOM UTMÄRKT NX YTTERLIGARE.

VÄSSAD EXTERIÖR

Exteriört har nya NX fått en ny framtoning som gör att den upplevs som både bredare och kaxigare utan att gå miste om sin smidiga profil.

Med nyheter som de uppdaterade Bi-LED strålkastarna, lättmetallfälgarnas nya design och den uppdaterade spindelgrillen är nya NX en SUV som är skapt för att sticka ut.

LUXUÖS KUPÉ

I kupén blir detaljrikedomen och hantverket som du kan förvänta dig av en Lexus som tydligast. I nya NX har inget lämnats åt slumpen – däribland klimatanläggningen, som fått en slankare profil för att passa bättre i de accentuerande aluminiumprofiler som ramar in mittkonsolen.

Även en rad andra uppdateringar finns att vänta, som den större multimedia-skärmen, de nya växlingspaddlarna, de nya interiörfärgskombinationerna eller klockan som uppdaterar tiden automatiskt om din resa tar dig till en annan tidszon.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Nya NX 300h kan utrustas med vårt nya innovativa säkerhetssystem Lexus Safety System +. Ett aktivt system med intelligent teknologi som håller dig säker på vägen.
Lexus Safety System + erbjuder ett Aktivt krockskyddssystem (PCS), Aktiv farthållare (ACC), Körfilsvarning (LDA), Automatiskt avbländande helljus (AHB) och Vägskyltsavläsare (RSA).

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER