NYA NX DESIGNFILOSOFI

Nya Lexus NX är början på ett nytt kapitel i Lexus historia. Möt en SUV som är lika framtidsorienterad som trogen Lexus kärnfilosofin när det kommer till att sammanföra avancerad design med innovativ teknik. Vi har förvaltat NX populära karaktär men designen har förfinats vilket ger nya NX ett mognare och mer sofistikerat uttryck. Nya NX kraftfulla närvaro och propotioner känns inte bara när man tittar på nya NX utan även bidrar till förbättra prestanda, köregenskaper, bromseffektivitet och komfort genom vad kallar Lexus Driving Signature.

 • NYA NX DESIGNFILOSOFI

  IÖGONFALLANDE DESIGN

  Lexus NX har en tätare och mer kompakt grill med smala U-formade komponenter som skapar ett avancerat nätmönster. De L-formade varselljusen kombineras med de skarpa Bi-LED-strålkastarna som sammanför 3 st fyrdubbla projektorer till en strålkastarenhet, med svart inramning, som accentuerar vår nya designfilosofi.

 • NYA NX DESIGNFILOSOFI

  KRAFTFULL DESIGN

  Det bakre kombinationsljuset sträcker sig över hela bakluckan och har en avancerad design som inte bara är iögonfallande utan också aerodynamiskt effektiv. Fenorna är integrerade i bakljuset och minskar på så sätt lufttrycksförändringar vilket gör att nya NX känns extra stabil ute på vägen. Med sin unika stil förlänger Lexus bakkjol djupet på den bakre stötfångaren vilket skapar ett dynamiskt, sportigt uttryck.

 • NYA NX DESIGNFILOSOFI

  DJÄRV DESIGN

  Den unika designen gör att NX skiftar karaktär beroende på vilken vinkel du befinner dig i. Karakteristiska karosslinjer och en sportbilsinspirerad motorhuv gör att nya Lexus NX utstrålar en självsäker närvaro. Oavsett om NX står parkerad eller är ute på vägen.

 • NYA NX DESIGNFILOSOFI

  ETT MED VÄGEN

  De väl tilltagna hjulhusen kan rymma större däck på upp till 20" i diameter. Här med 10-ekrade lättmetallfälgar i blanksvart för att förtydliga nya NX kraftfulla men ändå sofistikerade design.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

KÄNN MER I VARJE ÖGONBLICK

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYA NX NYHETSBREV