Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LC 500h på landsväg

LC

LEXUS

LEXUS LC 500 OCH LC 500h

LC BÖRJAR LEVERERAS TILL
EUROPA I AUGUSTI 2017

Lexus hade hög prioritet under hela utvecklingsarbetet på att den färdiga bilen verkligen skulle bevara känslan i konceptbilen LF-LC:s design. Och därmed skapa en flaggskeppscoupé med radikala designgrepp som kan bli en symbol för Lexus.

Men vad som döljs under ytan är naturligtvis minst lika viktigt. Nya LC är den första modellen som byggs på Lexus nya plattform Global Architecture – Luxury.

Den ger en bil med låg tyngdpunkt och optimal viktfördelning, vilket bidrar till suveränt stabila och smidiga köregenskaper. Precis vad man förvänta sig av en premiumcoupé.

Lexus avancerade drivlinetekniker ger också hög bränsleeffektivitet i både fullhybrid- och V8-versionerna.

LC 500h får en bränsleförbrukning på 6,4 l/100 km och CO2-utsläpp så lågt som från 145 g/km, medan motsvarande siffror för LC 500 med sin 5,0-liters V8-motor på 477 hk är 11,5 l/100 km och 263 g/km.

SKAPAD FÖR EN NY ERA

LC MARKERAR BÖRJAN TILL EN NY FAS FÖR LEXUS. BILBYGGNADSEXPERTIS OCH UTTRYCKSFULL DESIGN FÖRENAS I VÅR NYA LYXCOUPÉ OCH SÄTTER EN NY STANDARD FÖR PRESTANDA, FORMGIVNING OCH HANTVERKSSKICKLIGHET.

EN MÄKTIG KÖRUPPLEVELSE

LC ÄR BAKHJULSDRIVEN OCH KONSTRUERAD IN I MINSTA DETALJ FÖR ATT GE SUVERÄNA VÄGEGENSKAPER OCH EN KÖRUPPLEVELSE SOM FÅ ANDRA.

AVANTGARDISTISK DESIGN

DET ÄR TYDLIGT ATT LC ÄR INSPIRERAD AV DET PRISBELÖNTA LEXUS-KONCEPTET LF-LC SOM VISADES UPP FÖR FÖRSTA GÅNGEN 2012. MEN FÖR ATT GÖRA DET HISNANDE KONCEPTET TILL VERKLIGHET KRÄVDES INSATSER FRÅN KONSTRUKTÖRER OCH FORMGIVARE LÅNGT UTÖVER DET VANLIGA.

BILBYGGARKONST À LA TAKUMI

PRECIS SOM VÅR VÄRLDSBERÖMDA SUPERSPORTBIL LFA, BYGGS LC AV VÅRA ALLRA SKICKLIGASTE, VÅRA SÅ KALLADE ”TAKUMIS”. DE HAR MINST 20 ÅRS SPECIALISTERFARENHETER OCH HAR ALLA FÖRVÄRVAT EN OSVIKLIG FÖRMÅGA ATT UPPTÄCKA DEN ALLRA MINSTA AVVIKELSE FRÅN DET PERFEKTA.

LC SPECIFIKATIONER

LC 500h

Upptäck världens första Multi Stage Hybrid-system i LC 500h – ett nytt riktmärke för hybridprestanda. Kraft, snabba svar och effektivitet utan kompromisser.

3,5-liters V6-bensinmotor
Världens första 10-stegade Multi Stage Hybrid-transmission
Kraftfull elmotor med litium-jon batteri
0-100 km/h på 5,0 sekunder

LC 500

Upptäck den exceptionella kraften, köregenskaperna och kontrollen i LC 500 – en lyxig flaggskeppscoupé skapad för en ny era. Med prestanda som du kan se, höra och känna.

5,0-liters V8-motor
10-stegad Direct Shift-automatlåda
477 hk och 540 Nm
0-100 km/h på 4,7 sekunder

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER