Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

design innovation

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LC 500h på landsväg

LC

LEXUS

SKAPAD FÖR EN NY ERA

LC MARKERAR BÖRJAN TILL EN NY FAS FÖR LEXUS. BILBYGGNADSEXPERTIS OCH UTTRYCKSFULL DESIGN FÖRENAS I VÅR NYA LYXCOUPÉ OCH SÄTTER EN NY STANDARD FÖR PRESTANDA, FORMGIVNING OCH HANTVERKSSKICKLIGHET.

EN MÄKTIG KÖRUPPLEVELSE

LC ÄR BAKHJULSDRIVEN OCH KONSTRUERAD IN I MINSTA DETALJ FÖR ATT GE SUVERÄNA VÄGEGENSKAPER OCH EN KÖRUPPLEVELSE SOM FÅ ANDRA.

AVANTGARDISTISK DESIGN

DET ÄR TYDLIGT ATT LC ÄR INSPIRERAD AV DET PRISBELÖNTA LEXUS-KONCEPTET LF-LC SOM VISADES UPP FÖR FÖRSTA GÅNGEN 2012. MEN FÖR ATT GÖRA DET HISNANDE KONCEPTET TILL VERKLIGHET KRÄVDES INSATSER FRÅN KONSTRUKTÖRER OCH FORMGIVARE LÅNGT UTÖVER DET VANLIGA.

BILBYGGARKONST À LA TAKUMI

PRECIS SOM VÅR VÄRLDSBERÖMDA SUPERSPORTBIL LFA, BYGGS LC AV VÅRA ALLRA SKICKLIGASTE, VÅRA SÅ KALLADE ”TAKUMIS”. DE HAR MINST 20 ÅRS SPECIALISTERFARENHETER OCH HAR ALLA FÖRVÄRVAT EN OSVIKLIG FÖRMÅGA ATT UPPTÄCKA DEN ALLRA MINSTA AVVIKELSE FRÅN DET PERFEKTA.

LC SPECIFIKATIONER

LC 500h

Upptäck världens första Multi Stage Hybrid-system i LC 500h – ett nytt riktmärke för hybridprestanda. Kraft, snabba svar och effektivitet utan kompromisser.

3,5-liters V6-bensinmotor
Världens första 10-stegade Multi Stage Hybrid-transmission
Kraftfull elmotor med litium-jon batteri
0-100 km/h på 5,0 sekunder

LC 500

Upptäck den exceptionella kraften, köregenskaperna och kontrollen i LC 500 – en lyxig flaggskeppscoupé skapad för en ny era. Med prestanda som du kan se, höra och känna.

5,0-liters V8-motor
10-stegad Direct Shift-automatlåda
477 hk och 540 Nm
0-100 km/h på 4,7 sekunder

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER