Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

IS 300h

EN SPORTIG SEDAN SOM FÖRENAR DJÄRV DESIGN MED INNOVATIV TEKNIK.


Max. effekt (hk) 223
CO2, bl körning (g/km) 97
Bränsledekl. bl. körning (l/100 km) 4,2
Acceleration 0-100 km/h 8,3
Toppfart (km/h) 200

FRÅN 372 200 kr


SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN

LEXUS SPORTSEDAN DRAR GARANTERAT BLICKARNA TILL SIG I SIN NYA DJÄRVA SKEPNAD.

Den byggs på vår prisbelönta japanska Tahara-fabrik under överinseende av våra allra skickliga yrkesmänniskor, våra så kallade ”Takumis”. Den är inte bara snygg, utan bjuder också på en synnerligen trevlig körupplevelse. På utsidan märks Lexus djärva spindelgrill och de smått dramatiska LED-strålkastarna. På insidan kan du njuta av den vackert sydda skinnklädseln och de laseretsade träinläggen för att inte tala om den 10,3” stora multimedia-skärmen.

Med hjälp av världens mest populära hybridteknik är det här en av de mest bränsleeffektiva sportsedanerna på marknaden idag. I grundutförande drar den faktiskt bara från 4,2 l/100 km med CO2-utsläpp på 97 g/km. Privatleasa en IS 300h från 4 730 kr/mån. Läs mer.

PRIVATLEASA EN LEXUS IS 300h

PRIVATLEASING

VIKTIGA EGENSKAPER

LÄR KÄNNA IS 300h LITE BÄTTRE

Att köra IS 300h – Höjdpunkterna

ATT KÖRA IS 300h – HÖJDPUNKTERNA

IS 300h är mycket välbalanserad och rolig att köra, men samtidigt också mycket komfortabel för passagerarna. Vi har gjort chassit ännu mera vridstyvt för att ge ännu mer distinkta köregenskaper och lagt till bakfjädring av multilänk-typ för bättre väggrepp. Dessutom är IS 300h en mycket tyst bil, bland annat tack vare den avancerade aerodynamiken.

Inuti IS 300h – Höjdpunkterna

INUTI IS 300h – HÖJDPUNKTERNA

Produktionen av IS 300h sker under överinseende av ”Takumis”, Lexus allra skickligaste yrkesmänniskor. De har alla varit anställda hos Lexus i minst 20 år. Inuti bilen märker du snabbt eleganta detaljer som vackra träinlägg och en fin analog klocka. Du och dina passagerare åker också synnerligen bekvämt i ultrasköna säten och med bra benutrymme. Baksätet är förresten fällbart när du behöver transportera lite större föremål.

Säkerheten i IS 300h – Höjdpunkterna

SÄKERHETEN I IS 300h – HÖJDPUNKTERNA

Nya Lexus IS 300h kan fås med vårt banbrytande Lexus Safety System +, som kombinerar ett Aktivt krockskyddssystem med Aktiv farthållare, Körfältsassistans, Automatiskt avbländande helljus och Vägskyltsavläsare i ett intelligent paket.

18” lättmetallfälgar

18” LÄTTMETALLFÄLGAR

De multiekrade fälgarna med sin metallfinish drar blickarna till sig och förstärker bilens sportiga framtoning.

Aktiv farthållare

AKTIV FARTHÅLLARE

Den Aktiva farthållaren håller ett konstant avstånd till bilen framför, oavsett om den bromsas in eller accelererar, och bidrar därmed också till en lugnare körupplevelse.

Monitor för döda vinkeln

MONITOR FÖR DÖDA VINKELN

Radar känner av bilar i angränsande filer som annars kan vara svåra att upptäcka i backspegeln och varnar om något dyker upp i den döda vinkeln.

Åtta krockkuddar

ÅTTA KROCKKUDDAR

Förare och passagerare skyddas av åtta krockkuddar. I framsätena skyddar tvåstegskuddar huvudet och sidokrockgardiner löper utmed hela längden på kupéns båda sidor.

Körfältsassistans/Automatiskt avbländande helljus

KÖRFÄLTSASSISTANS/AUTOMATISKT AVBLÄNDANDE HELLJUS

Tack vare en kamera som är monterad bakom backspegeln varnar IS 300h om du oavsiktligt glider ur filen.

I mörker slår också IS 300h automatiskt av helljuset när den upptäcker en annan bil som du kan störa.

Fotgängarskydd

FOTGÄNGARSKYDD

Om du kolliderar med en fotgängare ser sensorer omedelbart till att höja den stötupptagande motorhuven för att minska skaderiskerna.

Aktivt krockskyddssystem/Fotgängarigenkänning

AKTIVT KROCKSKYDDSSYSTEM/FOTGÄNGARIGENKÄNNING

En millimetervågradar i samverkan med en dator följer kontinuerligt trafiken framför bilen och kalkylerar hela tiden eventuella risker för en kollision. Om risken är hög varnas föraren. Och om en kollision inte går att undvika bromsas bilen in automatiskt samtidigt som säkerhetsbältena dras åt.

Om systemet upptäcker en fotgängare bromsas bilen in automatiskt för att hjälpa till att undvika en sammanstötning.

Backvarnare för korsande trafik

BACKVARNARE FÖR KORSANDE TRAFIK

När du backar följer döda vinkeln-monitorn trafiken bakom bilen och varnar för bilar som kan vara svåra att se.

Vägskyltsavläsare

VÄGSKYLTSAVLÄSARE

Systemet använder sig av en kamera på vindrutan för att känna av vägskyltar och förmedla informationen via multiinformationsskärmen.

Högupplöst multimedia-skärm

HÖGUPPLÖST MULTIMEDIA-SKÄRM

Den 10,3” stora högupplösta multimedia-skärmen är perfekt placerad och kan styras antingen med rösten eller med Remote Touch-kontrollen. Skärmen kan också delas upp så att du får tillgång till olika information samtidigt.

Laserskurna träinlägg

LASERSKURNA TRÄINLÄGG

Vi använder innovativ laserteknik för att etsa fram ett aluminiumlager som ger inläggen en ovanligt elegant finish.

Lexus Premium Navigation

LEXUS PREMIUM NAVIGATION

Lexus Premium Navigation har knivskarp 3D-grafik och en rad olika kartvisningsalternativ. När du väl är framme kan den till och med generera en QR-kod som du sedan kan skanna in med din smartphone, vilket gör det lättare att hitta dit du ska till fots sista biten.

Remote Touch-kontroll

REMOTE TOUCH-KONTROLL

Remote Touch-kontrollen gör det lätt att styra multimedia-skärmen med enkla tryck. Den är ergonomiskt konstruerad och lika lätt att använda som en datormus.

Ett fast grepp

ETT FAST GREPP

Ett starkt och vridstyvt chassi gör IS 300h till en smidig och lätthanterad bil med utmärkt väggrepp. Dubbla triangellänkar fram och multilänk-fjädring bak förstärker både stabiliteten när du kör på raka vägar och ger förbättrat kurvgrepp.

Avancerad aerodynamik

AVANCERAD AERODYNAMIK

IS 300h har en suverän aerodynamik, bland annat tack vare ett så gott som plant underrede och små, effektiva vingar. Idén med vingarna kommer från F1-världen och hjälper till att dra luftströmmarna närmare karossen och därmed också hjälpa bilen att skära genom luften på ett mer effektivt sätt, vilket bland annat betyder både bättre bränsleeffektivitet och minskat vindbrus.

Djärv spindelgrill

DJÄRV SPINDELGRILL

IS 300h har fått en djärvare spindelgrill som förstärker bilens sportiga intryck genom att visuellt ge känslan av en lägre tyngdpunkt.

Körlägesväljare

KÖRLÄGESVÄLJARE

I ECO-läget minskas utsläppen medan bränsleeffektiviteten ökar. NORMAL-läget bjuder på den bästa balansen mellan kraft, ekonomi och komfort. Och när du vill ha lite snabbare svar byter du bara till SPORT-läget.

LED-strålkastare

LED-STRÅLKASTARE

De sofistikerade ”L”-formade LED-strålkastarna förstärks av de Lexus-karakteristiska varselljusen som också har LED-lampor, och tillsammans bildar de en enhet som ger IS 300h ett unikt utseende.

LED-bakljus

LED-BAKLJUS

I bakljusklustret bildar de eleganta LED-lamporna Lexus typiska L-form. Ljusen har en kristallartad känsla och är mycket tydliga för bilar bakom.

Sofistikerad fjädring

SOFISTIKERAD FJÄDRING

Tillvalet Adapativ fjädring (AVS) styr intelligent dämpningen på alla fyra hjulen och skapar både bättre vägegenskaper och skönare åkkomfort.

INGA MATCHNINGAR

Det finns inga egenskaper som matchar din sökning. Bredda dit sökande och försök igen.

Citatbild Junichi Furuyama

NYA IS HAR FÅTT EN DJÄRVARE LOOK, MEN VI HAR OCKSÅ FÖRFINAT UPPLEVELSEN FÖR BÅDE FÖRARE OCH PASSAGERARE.

Junichi Furuyama, IS Chief Engineer

IS 300h SPORT

Vit Lexus IS 300h Sport 2017

EN DYNAMISK EXTERIÖR MÖTER EN EXKLUSIV INTERIÖR

Nya IS 300h Sport är inspirerad av passionen bakom våra högprestandamodeller. På insidan andas allt du rör vid Lexus oöverträffade kvalitet, från den skinnklädda ratten till de exklusiva materialvalen.

Komforten är hög med säten som ger suveränt stöd och håller dig alert även på långa resor. 2-zons elektronisk klimatkontroll ger perfekt temperatur och Lexus Navigation, som du kan få som tillval, tar dig den smidigaste vägen till ditt slutmål.

Lexus IS 300h Sport mörklackerade lättmetallfälgar 18 tum

18” LÄTTMETALLFÄLGAR

Lättmetallfälgarna med sin svarta kromfinish bidrar till en tydligt sportig look.

Lexus IS 300h Sport 2017 svarta backspeglar

SVARTA BACKSPEGLAR

Svarta yttre backspeglar förstärker IS 300h Sports självsäkra attityd.

Lexus IS 300h Sport svart spindelgrill

SVART SPINDELGRILL

En extra mörk spindelgrill ger nya IS 300h Sport en sportig framtoning.

IS 300h F SPORT

Röd Lexus IS 300h F SPORT 2017

EN SUPERSPORTBILS ANDE VILAR ÖVER IS 300h F SPORT

Samma team som skapade vår supersportbil LFA och våra högpresterande F-modeller har också varit involverade i utvecklingen av IS 300h med utrustningsnivån F SPORT. Den har exklusiva stylingdetaljer och dynamiskt förstärkta köregenskaper. Och kan fås med Adaptiv fjädring (AVS) för ännu vassare köregenskaper.

F SPORT-ratten är klädd i perforerat skinn och skapar tillsammans med den matchande växelväljaren och de borrade aluminiumpedalerna en känsla av racingvärlden.

IS 300h BUSINESS

Tjänstebilen Lexus IS 300h Business

IS 300h BUSINESS.
MED PERFEKT KONTROLL

Lexus IS 300h Business bjuder på distinkta köregenskaper vilket ger en fin balans mellan stor körglädje och härlig komfort. Den är fylld med innovativ teknik och avancerad säkerhet. Och smart hybriddrift, vilket i IS 300h Business betyder 223 hk och CO2-utsläpp på endast 101 g/km.

LEXUS IS 300h BUSINESS
Pris: 374 900 kr
(Ord. pris 403 100 kr)
Tillval, Lexus Navigation: 8 900 kr
Tillval, Lexus Saftey System +: 6 400 kr
Tillval, metalliclack: 8 600 kr
Tillval, skinnklädsel och eljusterbara framstolar: 23 300 kr
Förmånsvärde från: 1 962 kr/mån
Leasingavgift från: 2 256 kr/mån
Business Lease från: 4 596 kr/mån
Hybrid    
223 hk    
Bränsledeklaration 4,3 l/100 km    
CO2-utsläpp 101 g/km    
NOx-utsläpp 6,5 mg/km    
Energideklaration B    
Miljöbilsklassad    

EXEMPEL PÅ UTRUSTNING, LEXUS IS 300h BUSINESS.

 • Automatisk växellåda med paddlar på ratten
 • Backspegel, inre, självavbländande
 • Baksäte, manuellt fällbart, 60/40-delning
 • Centrallås, Smart Entry Keyless System (nyckellöst lås- och startsystem)
 • Farthållare
 • Klimatanläggning S-Flow med separat temperaturinställning förare/framsätespassagerare via touch-reglage
 • Klädsel, tyg/syntetiskt skinn
 • Krockkuddar, 8 st
 • Körlägesväljare, fyra valbara lägen: EV (endast eldrift), Eco, Normal och Sport

 • Lättmetallfälgar 17", 5-dubbelekrade
 • Ljudanläggning med 6 högtalare, RDS-radio, digital radiomottagning (DAB), CD-spelare, 2 st USB-portar och Bluetooth® handsfree/ljuduppspelning
 • Multimedia-skärm (Lexus Media Display), 7", styrs via rattvred, med backkamera. Förberedd för navigation
 • Parkeringssensorer (fram och bak)
 • Ratt, skinnklädd och eluppvärmd
 • Regnsensor
 • Strålkastare med trippel LED-helljus, -halvljus och -varselljus

Beräknat förmånsvärde netto är baserat på 50% marginalskatt. Finansiell leasing exklusive moms och beräknad på 30% särskild leasingavgift och 50% restvärde efter 36 månader. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Business Lease inkl. service och Lexus in Business bilförsäkring Stor, exklusive moms och beräknad på 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde, rörlig ränta per januari 2017. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Med reservation för ev. prisändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller enbart juridisk person och kan ej kombineras med ramavtal eller andra rabatter/erbjudanden. Finansieringsförslag via Lexus Financial Services.

Detta är endast ett exempel på vad en månadskostnad kan bli vid angivna parametrar. Rörlig ränta baserat på Stibor 90 dagar per 1 januari 2017.

Toyota Sweden AB, Lexus Division, förbehåller sig rätten att när som helst ändra detaljer i specifikationer och utrustning utan särskilt meddelande.

TILLBEHÖR

TA EN TITT PÅ ALL ANVÄNDBAR UTRUSTNING DU KAN VÄLJA TILL DIN LEXUS

TILLBEHÖR
Alla
Exteriör
Interiör

INGA MATCHNINGAR

There are no available accessories for this filter. Please select another filter.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER