Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

GS 300h

GS 300h BJUDER PÅ 223 HYBRIDHÄSTKRAFTER,
MEN SLÄPPER BARA UT 104 G/KM* CO2.


Max. effekt (hk) 223
CO2, bl körning (g/km) 104
Bränsledekl. bl. körning (l/100 km) 4,4
Acceleration 0-100 km/h 9,0
Toppfart (km/h) 190

FRÅN 458 800 kr

MILJÖBILSKLASSAD PREMIUMHYBRID

GS 300h BJUDER PÅ 223 HYBRIDHÄSTKRAFTER,
MEN SLÄPPER BARA UT 104 G/KM* CO2.

GS 300h har den andra generationens Lexus Hybrid Drive. Den kombinerar på ett intelligent sätt en direktinsprutad 2,5-liters bensinmotor med en högeffektiv elmotor. GS 300h är rolig att köra, men drar ändå bara från 4,4 l/100 km*.

Välj EV (Eletric Vehicle)-läget så går bilen så gott som ljudlöst, drar ingen bensin alls och har nollutsläpp. GS 300h har också ett väl tilltaget bagageutrymme och, tack vare vårt hybridledarskap, de lägsta driftskostnaderna i klassen och miljöbilsklassad. *Gäller standardutrustad GS 300h.

PRIVATLEASA EN LEXUS GS 300h

PRIVATLEASING

GS 300h BUSINESS

Lexus GS 300h Business

GS 300h BUSINESS.
KOSTNADSEFFEKTIVITET I SIN SKÖNASTE FORM

Lexus GS 300h Business bjuder på storslagen komfort, härliga köregenskaper och trygg säkerhet. Det finns egentligen bara en sak som är mindre än man kan tro med den här generösa modellen; förmånsvärdet. Och det beror förstås på att den är miljöklassad, med ett CO2-utsläpp på endast 104 g/km.

LEXUS GS 300h BUSINESS
Pris: 426 700 kr
(Ord. pris 458 800 kr)
Tillval, Lexus Premium Navigation: 26 600 kr
Tillval, metalliclack: 10 200 kr
Förmånsvärde från: 2 266 kr/mån
Leasingavgift från: 2 568 kr/mån
Business Lease från: 6 637 kr/mån
Hybrid    
223 hk    
Bränsledeklaration 4,4 l/100 km    
CO2-utsläpp 104 g/km    
NOx-utsläpp 6,3 mg/km    
Energideklaration B    
Miljöbilsklassad    
Under 10 basbelopp    

EXEMPEL PÅ UTRUSTNING, LEXUS GS 300h BUSINESS.

 • Automatisk växellåda
 • Backspegel/ar, inre och yttre, automatiskt avbländande
 • Centrallås, Smart Entry Keyless System (nyckellöst lås- och startsystem)
 • Dimljus fram, LED
 • Framstolar, 10-vägs elektriskt justerbara. Förarstol med minne
 • Klimatanläggning S-Flow, två zoner, elektroniskt styrd med nanoe®-teknik, automatiskt cirkulationssystem för kupéluften, separat temperaturinställning fram
 • Klädsel, tyg
 • Krockkuddar, 10 st
 • Körlägesväljare, fyra valbara lägen: EV (endast eldrift), Eco, Normal och Sport
 • Lexus Safety System + inkl aktiv farthållare, aktivt krockskyddssystem m m
 • Ljudanläggning med 12 högtalare, RDS-radio och digital radiomottagning (DAB), DVD-spelare, AUX-ingång, två USB-portar och Bluetooth® handsfree

 • Lättmetallfälgar 17", 9-ekrade
 • Multimedia-skärm, 8", styrs via Remote Touch-kontroll, med backkamera
 • Parkeringssensorer (4 st fram och 4 st bak)
 • Ratt med växelpaddlar, skinnklädd och eljusterbar
 • Regnsensor
 • Spoiler bak
 • Strålkastare med trippel LED-helljus, -halvljus och varselljus med automatiskt avbländande helljus (AHB) samt automatiskt av/på-funktion

Beräknat förmånsvärde netto är baserat på 50% marginalskatt. Finansiell leasing exklusive moms och beräknad på 30% särskild leasingavgift och 50% restvärde efter 36 månader. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Business Lease inkl. service och Lexus in Business bilförsäkring Stor, exklusive moms och beräknad på 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde, rörlig ränta per januari 2017. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Med reservation för ev. prisändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller enbart juridisk person och kan ej kombineras med ramavtal eller andra rabatter/erbjudanden. Finansieringsförslag via Lexus Financial Services.

Detta är endast ett exempel på vad en månadskostnad kan bli vid angivna parametrar. Rörlig ränta baserat på Stibor 90 dagar per 1 januari 2017.

Toyota Sweden AB, Lexus Division, förbehåller sig rätten att när som helst ändra detaljer i specifikationer och utrustning utan särskilt meddelande.

GS 300h F SPORT

Lexus GS 300h F SPORT

DRAMATISK DESIGN

I GS 300h:s utrustningsnivå F SPORT förenas djärv design med köregenskaper som är utvecklade av samma team som ansvarade för den legendariska supersportbilen LFA och våra högprestandamodeller RC F och GS F. Resultatet är klart pulshöjande. På utsidan märks en större variant av Lexus signaturgrill med ”L”-nätmönster, insläpp för kylluft till bromsarna och små aerodynamiska fenor för att ge förstärkt downforce.

Inuti blir det lätt att känna dig som ett med din F SPORT. Sportstolarna ger suveränt stöd, från höft till axel. Och den sportiga och ergonomiskt utformade ratten och aluminiumpedalerna ger en suverän kontroll och känsla för vägen.

VIKTIGA EGENSKAPER

LÄR KÄNNA GS 300h LITE BÄTTRE

Att köra GS 300h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

GS är utvecklad i världens mest avancerade körsimulator och sedan testad under mer än 160 000 mils provkörningar i olika förhållanden runt om i världen. Vi började med att öka karossens vridstyvhet och fortsatte med att konstruera en ny multilänk-fjädring bak. Sedan utvecklade vi ett nytt sofistikerat aerodynamiskt koncept för att kontrollera luftflödena runt bilen. Detta för att ge bättre svar i styrningen och förbättra köregenskaperna. En så gott som slät undersida och små, små vingar på bakljusen är andra ingredienser som både ökar stabiliteten och minskar vindbruset i kupén.

Inuti GS 300h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

Att GS är en bil byggd med en alldeles ovanlig kvalitetskänsla känner du redan när du första gången rör vid den vackert arbetade ratten eller vrider på ljudanläggningens aluminiumrattar. Den gnistrande lacken våtslipas för hand efter varje grundlager, en tidsödande process som normalt bara förknippas med helt handbyggda bilar. Den färdiga lacken slutkontrolleras både digitalt och av erfarna ögon för att garantera en perfekt finish. GS byggs på samma fabrik där vår supersportbil LFA producerades. Hela produktionen övervakas ytterst noggrant av Lexus Takumi-personal, det vill säga våra allra skickligaste och mest erfarna yrkesmän.

Säkerheten i GS 300h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

Lexus har alltid legat i frontlinjen när det gäller utveckling av säkerhets- och förarhjälpstekniker. Alla nya modeller testas också mycket noggrant i världens största körsimulator. Som en följd av vårt ledande arbete med att förhindra olyckor är GS utrustad med det banbrytande säkerhetssystemet Lexus Safety System +. Det inkluderar Lexus Aktiva krockskyddssystem med Fotgängaravläsare, Avancerad körfältsassistans för att hjälpa dig att hålla dig i din fil, Vägskyltsavläsare som visar föraren aktuell information, Automatiskt avbländande helljus för bättre sikt i mörker och Aktiv farthållare som håller avståndet konstant till bilen framför dig.

Bensinmotor som styrs enligt Atkinsons förbränningscykel

BENSINMOTOR SOM STYRS ENLIGT ATKINSONS FÖRBRÄNNINGSCYKEL

Både GS 300h (fyrcylindrig 2,5-liter) och GS 450h (3,5-liter V6) har innovativ D-4S direktinsprutning och ventilstyrning med dubbel VVT-i. De arbetar också enligt Atkinson-cykeln samt med Start/Stop för att ytterligare öka bränsleeffektiviteten och sänka utsläppen.

EV-läge

EV-LÄGE

Med tillräcklig laddning kan du köra i EV (Electric Vehicle)-läget i lägre hastighet helt på elkraft under begränsade sträckor. Bilen går tyst som en viskning, helt utan bensinåtgång och utsläpp. Med andra ord perfekt i långsamma bilköer och parkeringsgarage.

Hybridprestanda

HYBRIDPRESTANDA

GS 300h och GS 450h bjuder på imponerande hybridprestanda. I GS 450h kan du accelerera från 0 till 100 km/h på bara 5,9 sekunder med en toppfart på 250 km/h, där så är tillåtet. För GS 300h ligger CO2-utsläppet så lågt som från 104 g/km* med en bränsleförbrukning från bara 4,4 l/100 km*.

*Gäller standardutrustad GS 300h.

Styrenheten är själva hjärnan

STYRENHETEN ÄR SJÄLVA HJÄRNAN

Den avancerade styrenhet (PCU – Power Control Unit) som är själva hjärnan i Lexus Hybrid Drive styr och kontrollerar kraftfördelningen mellan el och bensin, eller både och, för att hela tiden få en optimal bränsleeffektivitet. PCU:n styr också laddningen av hybridbatteriet, antingen genom att fördela motorkraft till att driva generatorn eller genom regenererande bromsning.

Regenererande bromsning

REGENERERANDE BROMSNING

När du släpper på gasen eller bromsar driver bilens hjul den högeffektiva elmotorn, så att den fungerar som en generator. Rörelseenergin, som annars skulle gå förlorad i form av värme, fångas in och omvandlas till el som senare används antingen vid snabb acceleration eller för att driva bilen i EV-läge.

12,3” multimedia-skärm

12,3" MULTIMEDIA-SKÄRM

Med hjälp av Remote Touch-kontrollen kan både föraren och framsätespassageraren styra den extra stora högupplösta 12,3" multimedia-skärmen. En hel del av funktionerna kan också skötas via röststyrning. Den delade skärmen är optimerad för att samtidigt visa två olika skärmbilder, till exempel en stor kartbild och en bild med DAB-radioinformation.

Växla med paddlar

VÄXLA MED PADDLAR

Alla GS-modeller kan köras helt i automatläge, men paddlarna vid ratten ger också möjlighet till snabba manuella växlingar. Tekniken som först kom till användning i F1-världen gör körningen mer engagerande.

Klimatkontroll i tre zoner

KLIMATKONTROLL I TRE ZONER

GS klimatkontroll delar in kupén i två eller tre zoner och arbetar med avancerad nanoe®-teknik. Framsätena är indelade i två zoner där man ställer in önskad värme/kyla individuellt via Remote Touch eller på instrumentbrädan, medan man i baksätet har en egen separat panel för att justera temperaturen (tillval).

Värme och ventilation

VÄRME OCH VENTILATION

Väljer du skinnklädsel kan de två stolarna fram individuellt värmas eller ventileras precis som önskas. Det ger en ytterligare känsla av skräddarsydd lyx och är inte minst välkommet här uppe i norden.

Stolar med extra stöd

STOLAR MED EXTRA STÖD

Ett specialistteam arbetade i över fem år med att utveckla en stol som ger optimal hjälp mot trötthet. I utrustningsnivån Executive är den till exempel först med att ha ett justerbart stöd för bäckenområdet, tillsammans med axel- och sidostöd samt ett omgärdande nackstöd.

Monitor för ”döda vinkeln”

MONITOR FÖR "DÖDA VINKELN"

Radar i den bakre stötfångaren upptäcker bilar i filerna bredvid vilka kan vara svåra att se i backspeglarna. Om du blinkar för att byta fil och någon annan bil närmar sig din "döda vinkel" slår varnaren omedelbart till och ger signal i den relevanta backspegeln.

Avancerat hybridbatteri

AVANCERAT HYBRIDBATTERI

Nickelmetallhydrid-batteriet styrs av sofistikerad mjukvara, som ser till att batteriet hela tiden laddas under körning. Någon extern laddning behövs därför aldrig. Och den kompakta designen bidrar dessutom till ett betydligt större bagageutrymme.

Skinnklädd ratt

SKINNKLÄDD RATT

Den treekrade skinnklädda ratten är inte bara snygg och skön att greppa, den har också bekvämt placerade knappar för ljudanläggningen, multimedia-skärmen, Bluetooth och röststyrningen.

Digitala media

DIGITALA MEDIA

Det är enkelt att synkronisera en rad olika applikationer till multimedia-skärmen. Som exempel kan du lätt ladda ner adressboken från din smartphone och söka igenom den på skärmen. Eller via olika skärmbilder styra din iPhone® eller en mediaspelare.

Vägskyltsavläsare

VÄGSKYLTSAVLÄSARE

Vägskyltsavläsaren (TSR - Traffic Sign Recognition) i GS läser av vägskyltar genom kameran som är monterad i framrutan och ger föraren information i multimedia-skärmen. Systemet kan läsa av alla skyltar som är anpassade till Wien-konventionens förordning, inklusive lysande och blinkande.

Tio krockkuddar

TIO KROCKKUDDAR

Förutom en enormt kraftig ”säkerhetsbur” skyddas förare och passagerare av tio sensorstyrda krockkuddar. Alla säkerhetsbälten, förutom det i bakre mittsätet, är dessutom utrustade med bältessträckare med bälteskraftbegränsare. I framsätena skyddar tvåstegskuddar huvudet, och där finns även knä- och sidokrockkuddar. I baksätet har de två yttersätena sidokrockkuddar. Krockkuddsgardiner löper dessutom utmed hela längden på kupéns båda sidor. Den här mycket höga säkerhetsnivån är standard i GS och minskar risken för personskador högst väsentligt.

INGA MATCHNINGAR

Det finns inga egenskaper som matchar din sökning. Bredda dit sökande och försök igen.

TILLBEHÖR

SÄTT EN PERSONLIG TOUCH PÅ DIN GS 300h MED LEXUS ORIGINALTILLBEHÖR

TILLBEHÖR
Alla
Exteriör
Interiör
Säkerhet

INGA MATCHNINGAR

There are no available accessories for this filter. Please select another filter.

Citatbild Lexus GS 300h

DEN SENASTE GS-GENERATIONEN INNEBÄR KRAFTFULLA FÖRÄNDRINGAR FÖR LEXUS: VASSARE FORMGIVNING, OCH INTE MINST, ETT HELT NYTT FOKUS PÅ KÖRGLÄDJE.

Yukihiko Yaguchi, GS Chief Engineer

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER