MÖT GS

Våra ingenjörer körde 26 varv runt jorden för att till slut känna sig nöjda med GS gränslösa körglädje. Inte en enda av dessa kilometrar var bortkastade; Testen medförde ett styvare chassi, nya stötdämpare för ännu bättre väghållning samt födseln av en ny bakre multilänkupphängning. Utöver det förbättrades även aerodynamiken för att sänka ljudnivån inne i kupén. De 26 varven runt jorden resulterade därmed i en premiumsedan som utstrålar legendarisk lyx från Lexus i kombination med intensiv sportprestanda.

2017 lexus gs 300 key features
 • Generöst bagageutrymme

  GS har ett bagageutrymme med en kapacitet på 450 liter vilket innebär att fyra stora resväskor, eller tre golfset, enkelt får plats.

 • Växelpaddlar

  Även om du kan köra GS i ett helautomatiskt läge finns växelpaddlar monterade precis bakom ratten. De är ett komplement till växelväljaren som gör det möjligt att snabbt och smidigt växla manuellt utan att släppa händerna från ratten.

 • Mark Levinson® ljudanläggning

  I över 2000 timmar jobbade vi med att optimera designen och framför allt positionen av surroundhögtalarna till ljudanläggningen från Mark Levinson®. Allt för att GS naturliga akustik på ett optimalt sätt ska vara i samklang med systemet och ge en imponerande ljudåtergivning.

 • Stolar med stöd

  Båda framsätena har ett förstärkt nackstöd, justerbar bäckensupport och förstärkta sidor.

 • Digital uppkoppling

  Koppla ihop en smartphone, eller någon annan multimedia-enhet, med GS för att ta del av innehållet på displayen i bilen. Ännu en funktion som underlättar för dig medan du sitter framför ratten.

UPPLEV GS

På insidan av den atletiska karossdesignen gömmer sig en tyst kupé som andas förstklassig lyx och framtidens teknologi. Men GS ser inte bara bra ut, den är även otrolig rolig att köra.

MÖT GS

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

GS 300h

KOSTNADSEFFEKTIVITET I SIN SKÖNASTE FORM

GS 300h BUSINESS

Lexus GS 300h Business bjuder på storslagen komfort, härliga köregenskaper och trygg säkerhet. Det finns egentligen bara en sak som är mindre än man kan tro med den här generösa modellen; förmånsvärdet. Och det beror förstås på att den är miljöklassad, med ett CO2-utsläpp på endast 104 g/km.

 • Pris: 426 700 kr
 • Förmånsvärde från: 2 250 kr*
 • Leasingavgift från: 2 568 kr*
 • Business Lease från: 6 253 kr*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER