MÖT GS F

GS F är definitionen av en F-modell från Lexus genom allt från den distinkta spindelgrillen och den exceptionella fjädringen till kolfiberspoilern. Om det finns en bil som har möjlighet att förstärka dina sinnen, så är det GS F. Varje gång du sätter dig i den förarfokuserade kupén är känslan av nästintill obegränsade kraftresurser påtaglig samtidigt som du är omgiven av lyx, finess och en känsla av ro. Tills du släpper ut kraften under din högra fot det vill säga. Möt GS F, ett nytt sätt att förkroppsliga F-prestanda i en Lexus.

2017 lexus gs f key features
 • 5,0-liters V8-motor

  Noggrannheten som krävs för att skapa en unik motor innebär sofistikerad precision. Därför har 5.0-liters V8-motorn i GS F förfinats med hjälp av något så ovanligt som ett stetoskop. En teknik som gör att du nu får 477 hk och ett vridmoment på hela 530 Nm. Men som framför allt alstrar ett ljud som får ditt hjärta att rusa.

 • Sportstolar

  De helt nya sportstolarna med det karakteristiska F-märket förstärker racingkänslan. Dessutom stödjer Lexus ”integrated foaming”-teknik dig när du ska ta en snäv kurva.

 • Sportratt

  Med ett tjockt grepp, och noggrant placerade paddlar, har sportratten till GS F anpassats för en aktiv körstil som kräver snabba och exakta växlingar.

 • Active sound control

  När du kör en GS F kan du enkelt justera ljudet genom att växla mellan SPORT S och SPORT S+ som aktiverar Active Sound Control-systemet. Denna funktion skapar en djupare ljudupplevelse från avgasröret vilket gör känslan av att du sitter i en sportbil än mer påtaglig.

UPPLEV GS F

Vi går rakt på sak, för det är precis vad GS F gör. Lexus GS F är den starkaste femdörrarssedanen vi har byggt. Någonsin. Den ligger nära körbanan och är byggd för att leverera lika mycket oslagbar prestanda som exceptionell lyx från Lexus.

UPPTÄCK GS F

Modellen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER