Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

CT 200h

KÖR VÄRLDENS FÖRSTA PREMIUMKOMPAKT MED FULLHYBRID, FINNS ÄVEN SOM FRÄCK F SPORT-VERSION.


Max. effekt (hk) 136
CO2, bl körning (g/km) 82
Bränsledekl. bl. körning (l/100 km) 3,6
Acceleration 0-100 km/h 10,3
Toppfart (km/h) 180

FRÅN 259 900 kr

BEKYMMERSFRI LYX

CT 200h. KÖR VÄRLDENS FÖRSTA PREMIUMKOMPAKT MED FULLHYBRID.

Den distinkta fronten och det tuffa akterpartiet ger CT 200h ett personligt uttryck. Den lyxiga inredningen känns typiskt Lexus, med skinnklädsel och hög kvalitet i materialvalen. Med sina avancerade tekniklösningar är också CT:n kul att köra. Remote Touch-kontroll och Lexus Premium Navigation gör livet lite enklare, medan Mark Levinson®-systemet med sina 13 högtalare gör det mycket skönare. För ännu mer av det mesta kanske du ska ta en titt på F SPORT-versionen, med skinnklädsel i läckert ”Dark Rose”, 17” F SPORT-fälgar och en ännu mer lyhörd fjädring.

I CT 200h får du den äkta Lexus-upplevelsen i kompakt form och med avancerad fullhybrid-teknik. Det betyder synnerligen smidig gång med mycket låga CO2-utsläpp, från endast 82 g/km. I EL-läget kan du köra kortare sträckor så gott som ljudlöst, utan att dra en droppe bensin eller ge några som helst utsläpp. I kupén kan du njuta av en ljudanläggning i världsklass, multimediatjänster och inte minst den prisbelönta kvalitet som ”Takumi”, våra allra skickligaste yrkesmän, noggrant vakar över. I CT 200h upptäcker du helt enkelt en ny nivå av komfort och förfining. Privatleasa en CT 200h från 3 250 kr/mån. Läs mer.

PRIVATLEASA EN LEXUS CT 200h

PRIVATLEASING

PRISER OCH SPECIFIKATIONER

TA REDA PÅ DETALJERNA OCH JÄMFÖR SKILLNADERNA

CT 200h

 • 15" lättmetallfälgar (5-ekrade) med 195/65 R15-, lättrullande, däck
 • Strålkastare, halogen, med LED-varselljus och automatisk av/på-funktion
 • Farthållare
 • Bluetooth® handsfree och ljuduppspelning
 • Ljudanläggning med 6 högtalare, RDS-radio, digital radiomottagning (DAB), CD-spelare, MP3-kompatibilitet och förberedd för navigation
 • Multimedia-skärm (Lexus Media Display), 7", förberedd för navigation

FRÅN 259 900 kr

VÄLJ EN ANNAN MODELL FÖR JÄMFÖRELSE

CT 200h BUSINESS

Röd Lexus CT 200h Business framifrån

CT 200h BUSINESS.
SÅ MYCKET BIL, SÅ LITET FÖRMÅNSVÄRDE.

Det är mycket som imponerar i CT 200h Business: Suveränt trevliga köregenskaper, säkerhet belönad med 5 stjärnor med råge av Euro NCAP, generösa och praktiska utrymmen plus naturligtvis den härliga känslan av Lexus-lyx. För att inte tala om de siffror som är fullhybridens imponerande fördel: 136 hk med CO2-utsläpp så lågt som 88 g/km!

LEXUS CT 200h BUSINESS
Pris: 255 600 kr
(Ord. pris 274 800 kr)
Tillval, Lexus Navigation: 8 900 kr
Tillval, metalliclack: 7 500 kr
Tillval, parkeringssensorer bak: 3 900 kr
Tillval, parkeringssensorer fram och bak: 7 800 kr
Tillval, skinnklädsel: 16 100 kr
Tillval, teknik-paket: 24 200 kr
Förmånsvärde från: 1 429 kr/mån
Leasingavgift från: 1 538 kr/mån
Business Lease från: 3 189 kr/mån
Hybrid    
136 hk    
Bränsledeklaration 3,8 l/100 km    
CO2-utsläpp 88 g/km    
NOx-utsläpp 5,1 mg/km    
Energideklaration A    
Miljöbilsklassad    
Under 6 basbelopp    
5 stjärnor i Euro NCAP    

EXEMPEL PÅ UTRUSTNING, LEXUS CT 200h BUSINESS.

 • Automatisk växellåda
 • Antisladdsystem
 • Baksäte, fällbart 60/40-delning
 • Dimljus, fram
 • Halogen-strålkastare med LED-varselljus
 • Farthållare
 • Klimatanläggning elektroniskt styrd med separat temperaturinställning förare/framsätespassagerare
 • Klädsel, tyg
 • Krockkuddar, 8 st
 • Körlägesväljare, fyra valbara lägen: EV (endast eldrift), Eco, Normal och Sport

 • Lättmetallfälgar 16", 5-dubbelekrade
 • Ljudanläggning med 6 högtalare, RDS-radio, CD-spelare, Bluetooth® handsfree, AUX-ingång och två USB-portar
 • Multimedia-skärm (Lexus Media Display), 7", med backkamera, VTR-ingång och förberedd för navigation
 • Ratt, skinnklädd och med kontrollknappar för ljud, multiinformationsskärm, röststyrning och Bluetooth® handsfree m m
 • Regnsensor

Beräknat förmånsvärde netto är baserat på 50% marginalskatt. Finansiell leasing exklusive moms och beräknad på 30% särskild leasingavgift och 50% restvärde efter 36 månader. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Business Lease inkl. service och Lexus in Business bilförsäkring Stor, exklusive moms och beräknad på 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde, rörlig ränta per januari 2017. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Med reservation för ev. prisändringar och avvikelser. Erbjudandet gäller enbart juridisk person och kan ej kombineras med ramavtal eller andra rabatter/erbjudanden. Finansieringsförslag via Lexus Financial Services.

Detta är endast ett exempel på vad en månadskostnad kan bli vid angivna parametrar. Rörlig ränta baserat på Stibor 90 dagar per 1 januari 2017.

Toyota Sweden AB, Lexus Division, förbehåller sig rätten att när som helst ändra detaljer i specifikationer och utrustning utan särskilt meddelande.

CT 200h F SPORT

Vit Lexus CT 200h F SPORT snett framifrån

DRAMATISK DESIGN

I CT 200h:s utrustningsnivå F SPORT förenas djärv design med köregenskaper som är utvecklade av samma team som ansvarade för den legendariska supersportbilen LFA och våra högprestandamodeller RC F och GS F. Resultatet är klart pulshöjande. På utsidan märks en större variant av Lexus signaturgrill med ”L”-nätmönster, insläpp för kylluft till bromsarna och små aerodynamiska fenor för att ge förstärkt downforce.

Inuti blir det lätt att känna dig som ett med din F SPORT. Sportstolarna ger suveränt stöd, från höft till axel. Och den sportiga och ergonomiskt utformade ratten och aluminiumpedalerna ger en suverän kontroll och känsla för vägen.

CT Sport

Vit Lexus CT 200h Sport snett framifrån

NJUT AV FRÄCK FORMGIVNING I EN PREMIUMKOMPAKT DRIVEN AV VÄRLDENS POPULÄRASTE HYBRIDTEKNIK.

CT 200h byggs i vår prisbelönade Kyushu-fabrik, vilket betyder mycket hög sammansättningskvalitet. De ergonomiskt utformade framstolarna ger suveränt sidostöd i kurvor och härlig komfort på långresor. Allt du rör vid utstrålar kvalitet; från den skinnklädda ratten till de små detaljerna.

Nya utrustningsnivån CT 200h Sport särskiljer sig från mängden med svarta exklusiva lättmetallfälgar, svart grill, svarta ytterbackspeglar och en speciellt framtagen svart klädsel. Ytterligare kan din CT 200h Sport också fås med LED-strålkastare, parkeringssensorer och Lexus Navigation.

Mörklackerad lättmetallsfälg Lexus CT 200h Sport

16” LÄTTMETALLFÄLGAR

De läckra femekrade mörkblanka lättmetallfälgarna finns bara till CT 200h Sport. Lågprofilsdäcken bidrar också till det suveräna väggreppet.

Lexus CT 200h Sport med svart tak

SVART STYLING

Distinkta stylingdetaljer under dörrarna, på mittpelaren och runt spindelgrillen tillsammans med det svarta taket (tillval) förstärker verkligen CT 200h Sports redan läckra utseende.

Interiörbild Lexus CT 200h

FARTHÅLLARE

Välj bara lämplig hastighet så håller CT 200h Sport den utan att föraren behöver göra någonting. När du bromsar eller accelererar slår funktionen av, men med en enkel knapptryckning aktiveras den åter.

LED strålkastare Lexus CT 200h Sport

LED-STRÅLKASTARE

LED-strålkastare finns som tillval. De är energisnåla, håller längre och reagerar snabbare än vanliga glödlampor. Väljer du dem så ingår också högtryckstvätt, automatisk nivåreglering samt LED-dimljus fram.

Lexus Navigationssystem CT 200h

LEXUS NAVIGATION

CT 200h kan fås med Lexus Navigation. Den fungerar ihop med den centralt placerade 7” stora multimediaskärmen (Lexus Media Display). Den är snabb, användarvänlig och erbjuder en rad olika kartalternativ.

VIKTIGA EGENSKAPER

LÄR KÄNNA CT 200h LITE BÄTTRE

Att köra CT 200h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

MED KÖRLÄGESVÄLJAREN FINTRIMMAR DU ENKELT BILEN FÖR ATT PASSA DITT HUMÖR.

Bakom ratten känner du snabbt en alldeles speciell känsla av att vara ett med en bil, som är perfekt balanserad och synnerligen smidig att köra. Tack vare ett mycket styvt chassi med inslag av avancerade limtekniker, lättviktskomponenter i aluminium och elektrisk servostyrning blir CT 200h distinkt och välkontrollerad, inte minst på kurviga vägar. Hjulupphängningen med dubbla länkarmar bak ger suverän väghållning och behaglig komfort. Med körlägesväljaren, som är bekvämt placerad på mittkonsolen kan du välja mellan ECO-läget för maximal bränsleeffektivitet, NORMAL-läge för de flesta vardagssituationer och SPORT för en ännu roligare körupplevelse. Eller tryck på EV (EL)-knappen och njut av en absolut tyst eldriven CT 200h.


Läs mer om Lexus Hybrid Drive på vår Hybrid-sida

Inuti CT 200h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

EXCEPTIONELL KOMFORT ÄR STANDARD I CT 200h, DU KAN OCKSÅ FÅ DEN MED LYXIG SKINNKLÄDSEL.

CT 200h byggs i vår prisbelönade Kyushu-fabrik, vilket betyder en mycket hög sammansättningskvalitet. De snygga framstolarna ger suveränt sidostöd i kurvor och härlig komfort på långresor. Allt du rör vid utstrålar kvalitet; från den läderklädda ratten till det mjuka skinnet sida vid sida med de elegant utformade metallinläggen. Den omfattande ljudisoleringen, där för övrigt en hel del naturmaterial ingår, ger imponerande lugn och ro. Och den elektroniska klimatkontrollen ger exakt temperaturstyrning. Kupéluften filtreras också för att vara damm- och pollenfri.


Läs mer om hantverksskickligheten hos Lexus Masters här.

Säkerheten i CT 200h - Höjdpunkterna

HÖJDPUNKTERNA

Med Antisladd-, Antispinn- och Bromsassistanssystem är CT 200h väl förberedd att undvika farliga situationer. I utrustningsnivån Executive finns Lexus Aktiva Krockskyddssystem vilket använder millimetervågradar för att upptäcka faror och vilket också kan slå till bromsarna om så skulle vara nödvändigt. Om mot förmodan olyckan ändå är framme är passagerarutrymmet omgärdat av en kraftig säkerhetsbur där höghållfast stål ingår som en viktig komponent. Åtta krockkuddar och framsäten med whiplashskydd ger ytterligare skydd.

Mittkonsol

MITTKONSOL

Mittkonsolen har en genomtänkt ergonomisk konstruktion som låter föraren sköta körlägesväljaren på ett intuitivt sätt, medan både ljud- och klimatsystemen även kan styras från passagerarsätet.

SPORTRATT

Den LFA-inspirerade, treekrade och skinnklädda sportratten är ergonomiskt formgiven med mycket bra grepp och en suverän känsla. För att du inte ska behöva släppa ratten i onödan, har den inbyggda kontroller för ljudanläggning, mobiltelefon, röststyrning, multimedia-skärm och även den aktiva farthållaren i de bilar som är utrustade med en sådan.

LEVANDE INSTRUMENTERING

Den vita, knivskarpa Optitron-instrumenteringen är antireflexbehandlad och mycket lättavläst i alla ljusförhållanden. När du väljer SPORT-läget skiftar bakgrundsljuset från blått till rött. Multiinformationsskärmen kan också uppgraderas till en 4,2” TFT (Thin Film Transistor)-färgskärm. I tillägg till den vanliga informationen om bilen visar den också multimediainnehållet, som till exempel titeln på den musik du just lyssnar på, navigeringsdirektiv eller om du har mobiltelefonen ansluten även namn, bild och nummer till den som ringer dig.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

År 2004 blev Lexus det första premiummärket att lansera en modell med hybriddrift. Sedan dess har vi hunnit med att leverera över 750 000 fullhybrider. Vår senaste CT 200h bjuder på utomordentligt smidiga prestanda och så låga CO2-utsläpp som från 82 g/km. De fina egenskaperna uppnås genom kombinationen av en supereffektiv 1,8-liters bensinmotor, en kraftig elmotor, ett kompakt hybridbatteri, en steglös hybridtransmission och en innovativ kraftstyrningsenhet.

STARTA OCH KÖR IVÄG

Elmotorn kan ta dig till 45 km/h enbart med kraft från hybridbatteriet. I det här läget är bilen praktiskt taget ljudlös, drar ingen bensin och har nollutsläpp.

FULL ACCELERATION

När du gasar på förstärker omedelbart elmotorn med sina 82 hk bensinmotorn på 1,8 liter och ger ett kraftfullt vridmomenttillskott och en snabb linjär acceleration. Precis när du behöver den.

NORMAL KÖRNING

Över 45 km/h griper den avancerade bensinmotorn så gott som omärkligt in, men den får också hjälp från elmotorn när så behövs. Tack vare den nära nog perfekta fördelningen mellan de två kraftkällorna ger CT 200h suverän körkomfort, tillsammans med lägre utsläpp och bränsleförbrukning.

SAKTA NER, STANNA, BROMSA

När du saktar in eller stannar stängs bensinmotorn av och skär ner utsläppen till noll. Bromsa eller bara lyft foten från gaspedalen så tar det regenererande bromssystemet hand om den rörelseenergi som går förlorad i andra bilar. Denna förvandlas till elektrisk energi som sedan lagras i hybridbatteriet. Det är en av anledningarna till att du aldrig behöver ladda hybridbatteriet i en Lexus Hybrid Drive.

Se Lexus Hybrid Drive i CT 200h

Vill du veta mer, så titta in på vår Hybrid-sida.

Skydd för både fotgängare och passagerare

SKYDD FÖR BÅDE FOTGÄNGARE OCH PASSAGERARE

För säkerhets skull omges passagerarutrymmmet i CT 200h av en mycket kraftig säkerhetsbur där höghållfast stål använts på många strategiska ställen. Bilens fönsterstolpar har dessutom särskilda förstärkningar. Deformationszoner fram och bak tar upp kraften i en eventuell kollision. Det gör övrigt också rattstången som skjuts ihop vid en kollision.

ÅTTA KROCKKUDDAR

CT 200h är utrustad med åtta krockkuddar och bältessträckare fram. Vid en kollision löser stötkänsliga sensorer ut de främre tvåstegskrockkuddarna och sidokrockkuddarna. I framsätet finns också knäkrockkuddar och krockskyddsgardiner löper hela vägen längs sidofönstren.

TVÅKAMMARSKROCKKUDDE

Krocktester visar att passageraren i framsätet åker fram en aning längre innan krockkudden sätter stopp. För att på ett bättre sätt fånga upp passageraren vid en kollision har CT 200h därför en innovativ tvåkammarskrockkudde.

WHIPLASHSKYDD

Designen av framsätena och huvudstöden minimerar de huvudrörelser som kan förorsaka whiplashskador vid en påkörning bakifrån. En förstärkt stolsram låter bålen sjunka in i ryggstödet medan det framskjutna huvudstödet ger ett bättre stöd för huvudet.

FOTGÄNGARSKYDD

Motorhuven är utformad för att på bästa möjliga sätt kunna absorbera energi vid en kollision med en fotgängare. Dessutom är området runt vindrutetorkarna utformat för att bidra till att minska skaderisken vid en olycka.

Remote Touch-kontroll

REMOTE TOUCH-KONTROLL

Vår prisbelönade Remote Touch-teknik revolutionerar hur du styr många av bilens avancerade system. Kontrollen, som är lika enkel att använda som en datormus, är bekvämt placerad på mittkonsolen och formgiven för att ligga smidigt i handen. Du kan enkelt styra en rad funktioner via multimedia-skärmen, vilket gör att du slipper onödig distraktion och istället kan koncentrera dig på vägen.

Du kan styra ljudanläggningen, sköta klimatkontrollen och till och med hantera det avancerade navigationssystemet via Remote Touch-kontrollen. Du har full kontroll över pekaren och slipper klicka dig igenom en rad olika val. När pekaren närmar sig en ikon dras den, tack vare haptisk teknik, försiktigt till ikonen för att göra det ännu enklare för dig. Du kan till och med ställa in kontrollen för att den ska passa dig perfekt. Enkelt, intuitivt och mycket lätt att sköta.

Kombinationen av en centralt placerad 7” stor högupplöst färgskärm nära förarens synfält och den intuitiva placeringen av Remote Touch-kontrollen gör att föraren distraheras minimalt i styrningen av CT 200h:s olika avancerade system.

Dynamisk kontroll

DYNAMISK KONTROLL

ANTISPINN (TRC)

Antispinnsystemet ökar förmågan att behålla greppet, speciellt vid start och acceleration på halt underlag. TRC sätter in korrigerande åtgärder när ett drivhjul håller på att börja spinna i halt väglag och behåller därmed greppet.

ANTISLADD (VSC)

Hjälper till att förhindra att du tappar kontrollen, speciellt i snabba kurvor eller i början av en sladd. Stabiliteten förbättras och farten dämpas genom selektiv bromsning och/eller minskning av gaspådraget.

ELEKTRONISK BROMSKRAFTFÖRDELNING/BROMSASSISTANS

Den elektroniska bromskraftfördelningen arbetar tillsammans med ABS-systemet för att, beroende på väglaget, ge optimal bromskraft till varje hjul. Bromsassistansen griper in vid kraftiga inbromsningar och förstärker automatiskt bromskraften om så behövs.

HJÄLPSYSTEM VID START I MOTLUT

Systemet håller automatiskt bromskraften för att hindra CT 200h från att rulla bakåt vid start i backe. Det minimerar även hjulspinn i hala sluttningar.

Aktivt krockskyddssystem (PCS)

AKTIVT KROCKSKYDDSSYSTEM (PCS)

Systemet använder millimetervågradar i kombination med bilens dator för att beräkna eventuell risk för en kollision. Om risken är hög varnas dels föraren av ljud- och ljussignaler, dels ökas bromstrycket. Om en kollision ändå bedöms som oundviklig kan PCS automatiskt slå till bromsarna och aktivera framsätenas bältessträckare.

Mark Levinson® ljudsystem

MARK LEVINSON® LJUDSYSTEM

CT 200h kan beställas med ett fantastiskt välljudande Mark Levinson® Premium Surround-system med 13 högtalare. Mark Levinson®, som i bilvärlden endast finns i Lexus, har bland audiofiler blivit synonymt med höga prestanda och synnerligen rent ljud. Varje högtalare i det här skräddarsydda systemet är ytterst noggrant placerad för ett optimalt slutresultat. Med sitt 7.1 digitala surroundljud ger systemet en äkta hemmabioupplevelse när du lyssnar på musik eller ser en DVD när bilen står stilla. Du kan också spela videospel via en VTR-kabel.

Mark Levinson® är ett av ljudvärldens mest respekterade varumärken. Sedan 1972 har de byggt upp ett utomordentligt gott anseende för sin rena musikåtergivning där ingenting läggs till och ingenting tas bort från originalinspelningen. Mark Levinson själv skaffade sig berömmelse genom att bygga det mixerbord som användes vid Woodstock-festivalen 1969.

Trots propåer från flera lyxbilstillverkare är vi det enda märket som kan erbjuda Mark Levinsons extremt höga ljudkvalitet. Eftersom vi ägnar en extraordinär stor omsorg åt att ge våra bilar en mycket förfinad och tyst gång, bjuder de också på en akustiskt perfekt möjlighet till att ge en rullande konsertsalsupplevelse. Varje Lexus-modell har sin egen ytterst omsorgsfullt optimerade Mark Levinson®-anläggning, där varje högtalares utformning och placering tar fram det bästa i den unika akustiska miljön.

Körlägesväljare

KÖRLÄGESVÄLJARE

CT 200h bjuder på fyra olika körlägen; fyra distinkta körupplevelser som du väljer helt själv beroende på trafik, väder eller helt enkelt vad humöret säger – från lugnt och avslappnat till dynamiskt sportigt. I EV (Electric Vehicle)-läget drivs bilen enbart av elmotorn och drar alltså ingen bensin eller släpper ut någon CO2 eller NOX och går dessutom i princip helt tyst. Om du väljer Eco-läget justeras motoreffekt och utväxling medan luftkonditionering och de elvärmda stolarna optimeras för att trimma bränsleeffektiviteten. Normal-läget är det perfekta alternativet för de allra flesta tillfällen.

När du väljer Sport-läget justeras dels gasspjället för att ge mer direkt acceleration, dels styrningen och bilens olika stabilitets- och väggreppssystem för att ge en roligare körupplevelse. Instrumentpanelens belysning växlar också över från ett vilsamt blått sken till ett mera sportigt rött, medan ekometern samtidigt förvandlas till en varvräknare.

Aktiv farthållare (ACC)

AKTIV FARTHÅLLARE (ACC)

Farthållaren som är kopplad till aktiva krockskyddssystemets millimetervågradar håller ett inställt avstånd till bilen framför, även vid inbromsningar. När vägen åter är fri, ser systemet till att öka farten till den förutbestämda.

Suverän komfort

SUVERÄN KOMFORT

CT 200h bjuder på ett rymligt inre, rikt på den kvalitet och raffinemang som kännetecknar en äkta Lexus. Körställningen är lätt sportig och framstolarna är både sköna och ger fint sidostöd.

Du känner kvaliteten överallt i bilen; den mjuka skinnklädseln med de eleganta sömmarna, de vackert ådrade träinläggen (tillverkat av odlat trä) och inte minst lacken som glänser klarare och längre tack vare att vi använder samma självläkande lack som i vår flaggskeppsmodell LS. Vid fabriken arbetar mycket skickliga team, vars arbete övervakas av ”Takumis”, våra allra skickligaste hantverksmästare. Det är en garanti för att varje bil möter våra extremt höga krav. Varenda bil tas slutligen också på en 3 mil lång provkörning.


Se hur CT 200h byggs

Chassi/Aerodynamik

CHASSI/AERODYNAMIK

CT 200h testades och förfinades först i världens mest avancerade körsimulator. Och sedan på racingbanan. I den senaste modellen har vi också använt oss av banbrytande limtekniker för att kunna öka chassits styvhet. Detta i kombination med ett utbrett användande av lättviktsmaterial har gett en bil som bjuder på ett extremt distinkt uppträdande och stor körglädje.

Bland annat tack vare den låga motorhuven, den långa taklinjen och den bakre spoilern, diffusern och bakrutans små vingar har CT 200h suverän aerodynamik. Granskar man undersidan kommer fler anledningar fram i form av bland annat aerodynamiskt släta skyddskåpor för motor och bensintank samt fenor som på ett surfboard för att förbättra stabiliteten. Den här noggrannheten i detaljerna förstärker inte bara aerodynamiken utan förbättrar även bränsleeffektiviteten och minskar vindbruset.

L-Finesse

L-FINESSE

Till CT 200h använde våra designers sig av en dynamisk tolkning av vårt formspråk L-finesse (L står för leading edge). I centrum står den fräcka, breda och låga spindelgrillen, som flankeras av juvelliknande LED-strålkastare och varselljus. CT 200h har en lång strömlinjeformad profil med en hajfensantenn för att förfina köregenskaperna och minska vindbrus. För att förstärka stabiliteten har CT 200h små men viktiga aerodynamiska detaljer, som till exempel surfbrädeliknande fenor under bilen samt små vingar på bakljusen och dörrstolparna.

Tillbehörslistan till CT 200h är lång. Här finner du till exempel det mesta av det du kan tänkas behöva från; bagagerumsmatta, lastnät och hundnät i stål till takräcke, cykelhållare och en lyxig skidhållare. Se sektionen Tillbehör för mer information.

Dubbla länkarmar bak

DUBBLA LÄNKARMAR BAK

Hjulupphängningen med de dubbla länkarmarna bak är specialutvecklad för CT 200h och ger suverän väghållning med säkert och smidigt kurvuppträdande och enastående stabilitet på rak väg. Den är mer komplicerad att tillverka än fjäderbaserade alternativ, men den kompakta konstruktionen tar å andra sidan mindre plats från bagageutrymmet. Du kan också få din CT med sportigare stötdämpare fram och bak. De ökar komforten genom att ta upp mer vibrationer och skapar dessutom en mer distinkt styrkänsla.

Lyxiga interiören

LYXIGA INTERIÖREN

För att du lätt ska kunna anpassa den lyxiga interiören till din egen smak finns de moderna, slitstarka textilierna i fem färger, varav tre är nytillkomna. Tygklädsel är standard i CT 200h och CT 200h Comfort där de kompletteras av inlägg i Storm Black.

I F SPORT-nivån är standardklädseln en exklusiv kombination av tyg/syntetiskt skinn i tre varianter, alla i kombination med silverfärgade metallinlägg. Om du uppgraderar till skön skinnklädsel som finns i nyanserna Galaxy Black och Dark Rose kan du också välja till kolfiberinlägg.

I utrustningsnivån Executive är elegant skinnklädsel standard, med Techno Black-inlägg som ger en extra snygg touch. Du kan välja mellan tre klassiska skinnfärger. De finns också som tillval Comfort-nivån.

Om du föredrar klassiskt vackra träinlägg för att komplettera din skinnklädsel kan du välja mellan traditionell ask, handarbetad shimamoku eller naturfärgad tropisk bambu. Allt trä kommer från odlat bestånd.

Multimedia i framkant

MULTIMEDIA I FRAMKANT

Funktionen Lexus Premium Navigation med “Connected Services” som Google Street View® och möjligheten att räkna ut den mest klimatsmarta vägen, ger CT 200h dig möjligheten att använda det allra senaste inom multimediateknik.

LEXUS PREMIUM NAVIGATION

I CT 200h kan du få den senaste versionen av Lexus Premium Navigation med en elegant 7”-skärm som styrs via Remote Touch-kontrollen eller röstkommando. Den har knivskarp 3D-grafik och en rad olika kartvisningsalternativ. När bilen är parkerad kan den till och med generera en QR-kod som du sedan kan skanna in med din smartphone, vilket gör det lättare att hitta dit du ska till fots. Multimediasystemet kan visa upp textmeddelanden och ansluta till nya tjänster som till exempel Google Street View®. Och för att göra det lite extra bekvämt kan du skicka en rutt direkt från din dator till bilens navigationssystem.

LEXUS NAVIGATION

CT 200h kan fås med Lexus Navigation. Den fungerar ihop med den centralt placerade multimedia-skärmen (Lexus Media Display). Den är snabb, användarvänlig och erbjuder en rad olika kartalternativ.

MULTIMEDIA-SKÄRMEN (LEXUS MEDIA DISPLAY)

Standard i CT 200h är Lexus Media Display, vilken har en 7”-skärm som styrs med en liten ratt. Med den kan du till exempel justera klimatinställningarna och ljudanläggningen eller se bilens kraftflöde.

BACKKAMERA

När du lägger i backen får du automatiskt upp en bild av området bakom bilen på multimedia-skärmen. Är bilen utrustad med Lexus Premium Navigation har du dessutom hjälpande styrlinjer på skärmen.

INGA MATCHNINGAR

Det finns inga egenskaper som matchar din sökning. Bredda dit sökande och försök igen.

Svart Lexus CT 200h ikon

CT 200h-PRODUKTIONEN ÖVERVAKAS AV ”TAKUMIS”, VÅRA ALLRA SKICKLIGASTE HANTVERKSMÄSTARE SOM OCKSÅ INSPEKTERAR VARJE BIL I VÅR SPECIELLA ”QUIET DOME”.

TILLBEHÖR

TA EN TITT PÅ ALL ANVÄNDBAR UTRUSTNING DU KAN VÄLJA TILL DIN LEXUS

TILLBEHÖR
Alla
Exteriör
Interiör

INGA MATCHNINGAR

There are no available accessories for this filter. Please select another filter.

Ikon Lexus körsimulator

VI HAR UTVECKLAT VÄRLDENS MEST AVANCERADE KÖRSIMULATOR FÖR ATT INTE BARA TESTA BILEN, UTAN OCKSÅ FÖRAREN.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER