FÖRHANDSBOKNING ONLINE

FÖRHANDSBOKA NYA NX

Var en av de första i Sverige som får sitta bakom ratten i helt nya Lexus NX. Vi har nu öppnat förhandsbokningen för dem som vill uppleva en bil som känns mer, i varje ögonblick.

    Parallax Image 2 Manufacturer Warranty

LADDHYBRIDEN LEXUS NX

NYBILSGARANTI

Oavsett om du ska åka på en affärs- eller weekendresa gör vår nybilsgaranti att du får en lika smidig som problemfri bilfärd. Vår Nybilsgaranti gäller i 3 år eller 10 000 mil för material- eller tillverkningsfel och 5 års eller 10 000 mils garanti för både elhybridkomponenter och elhybridbatteriet.

    Parallax Image 3 Electric Vehicle Warranty

LADDHYBRIDEN LEXUS NX

ELBILSGARANTI

Lexus har över 20 års erfarenhet av avancerad batteriteknik genom utvecklingen av Lexus självladdande elhybrider. Denna erfarenhet tillsammans med noggrann övervakning och batterihantering gör att vi som standard kan erbjuda 8 års eller 16 000 mils garanti (beroende på vad som kommer först). EV-batterigarantin kan även förlängas till 10 år eller 100 000 mil (beroende på vilket som inträffar först) om du följer serviceprogrammet hos en Lexus-auktoriserad serviceverkstad. Dessa garantier är ett tillägg till vår 3 år långa nybilsgaranti.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

KÄNN MER I VARJE ÖGONBLICK

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYA NX NYHETSBREV