NYHETER

Publicerad:

LEXUS INBJUDER TILL DEN TREDJE UPPLAGAN AV LEXUS DESIGN AWARD.

Lexus International välkomnar från och med idag anmälningar till den tredje upplagan av Lexus Design Award. Den internationella tävlingen som lanserades 2013 har som mål att hjälpa unga kreatörer som använder formgivning till att lösa problem. Tävlingen har fått uppmärksamhet över hela världen för sitt unika mentorprogram, vilket gör det möjligt för finalisterna att ta fram fungerande prototyper av sina innovativa idéer.

Publicerad:

BÄTTRE LEXUS-SERVICE I MÄLARDALEN

Vi är mycket glada att kunna meddela att det nu även finns en Lexus-auktoriserad serviceverkstad i Västerås. Tillsammans med Toyota Center har vi öppnat Lexus Service Västerås. Den nya kundloungen är färdig, personalen har genomgått sin Lexus-utbildning med högsta betyg, lånebilarna är på plats och espressomaskinen intrimmad…

Publicerad:

LEXUS ÖPPNAR FÖR EN NY MÄRKESUPPLEVELSE I TOKYO

INTERSECT BY LEXUS är ett unikt ställe där man kan uppleva Lexus-känslan utan att sitta bakom ratten. Det är ingen återförsäljare eller säljlokal i traditionell mening, utan snarare en plats där gästen kan möta varumärket Lexus genom design, konst, mode, film, musik och teknik.

Publicerad:

VÄLKOMMEN TILL FÖRHANDSVISNING AV NYA LEXUS LS

Den som kört en Lexus LS på senare år frågar sig nog hur det är möjligt. Men nya LS har faktiskt över 3 000 stora och små förbättringar. Välkommen att se några av dem på nära håll under vår roadshow med start i Munka-Ljungby den 9 januari.