NYHETER

Publicerad:

VARMT VÄLKOMMEN TILL
LEXUS LINKÖPING.

I Lexus svenska marknadsstrategi ingår att ha full representation i tio nyckelområden i landet. Hittills har Linköping varit en vit fläck på den kartan, men från och med juni 2015 är vi glada att välkomna Askling Bil AB som en Lexus-partner.

Publicerad:

SVERIGES ALLRA MEST NÖJDA BILÄGARE.
FÖR FJÄRDE ÅRET I RAD.

Det är i Vi Bilägare och Loyalty Groups stora undersökning AutoIndex som ca 17 000 svenskar har uttryckt åsikter om sitt bilägande. Precis som de två senaste åren toppade också Lexus alla de fyra delmomenten.

Publicerad:

NY LEXUS RX VISAS PÅ BILMÄSSAN I
NEW YORK.

Fjärde generationen av Lexus mycket framgångsrika SUV-modell RX premiärvisas nu på bilmässan i New York. Den är bränslesnålare, ännu mer tekniskt avancerad men också längre, något bredare och lägre än den innevarande generationen, med ett vasst formspråk som ansluter till den redan populära crossovermodellen NX.

Publicerad:

LEXUS INBJUDER TILL DEN TREDJE UPPLAGAN AV LEXUS DESIGN AWARD.

Lexus International välkomnar från och med idag anmälningar till den tredje upplagan av Lexus Design Award. Den internationella tävlingen som lanserades 2013 har som mål att hjälpa unga kreatörer som använder formgivning till att lösa problem. Tävlingen har fått uppmärksamhet över hela världen för sitt unika mentorprogram, vilket gör det möjligt för finalisterna att ta fram fungerande prototyper av sina innovativa idéer.

Publicerad:

VÄLKOMMEN PÅ FÖRHANDSVISNING AV HELT NYA NX 300h

Under augusti kommer två förproduktionsexemplar av helt nya NX 300h att turnera runt om i landet. Här hittar du turnéplanen.

Publicerad:

DET HÄR ÄR VARDAGEN FÖR SVERIGES MEST NÖJDA BILÄGARE.

En gång är ingen gång men tre gånger är många gånger. Vi Bilägare och Loyalty Groups AutoIndex har för tredje året i rad korat Lexus till märket med Sveriges mest nöjda bilägare.

Publicerad:

BÄTTRE LEXUS-SERVICE I MÄLARDALEN

Vi är mycket glada att kunna meddela att det nu även finns en Lexus-auktoriserad serviceverkstad i Västerås. Tillsammans med Toyota Center har vi öppnat Lexus Service Västerås. Den nya kundloungen är färdig, personalen har genomgått sin Lexus-utbildning med högsta betyg, lånebilarna är på plats och espressomaskinen intrimmad…

Publicerad:

NY F-MODELL GÖR DEBUT PÅ 2014 NORTH AMERICAN INTERNATIONAL AUTO SHOW

Lexus nyaste F-modell gör entré den 14 januari, 2014 på North American International Auto Show i Detroit.

Publicerad:

LEXUS ÖPPNAR FÖR EN NY MÄRKESUPPLEVELSE I TOKYO

INTERSECT BY LEXUS är ett unikt ställe där man kan uppleva Lexus-känslan utan att sitta bakom ratten. Det är ingen återförsäljare eller säljlokal i traditionell mening, utan snarare en plats där gästen kan möta varumärket Lexus genom design, konst, mode, film, musik och teknik.

Publicerad:

LEXUS VINNER SVERIGES VIKTIGASTE BILTÄVLING. I ÅR IGEN

2012 var första året som Lexus inkluderades i Vi Bilägares stora undersökning AutoIndex av hur nöjda svenska bilägare är med sina bilar. Och vi vann direkt. I år upprepades historien, och Lexus stärkte dessutom greppet.

Publicerad:

VÄLKOMMEN ATT UPPLEVA NYA IS 300h

Under maj kommer ett förproduktionsexemplar av IS 300h att turnera runt om i landet. Här hittar du turnéplanen.

Publicerad:

LEXUS PRESENTERAR GS 300h PÅ SHANGHAI MOTOR SHOW

GS-programmet får ett intressant nytillskott i form av helt nya GS 300h. Med en högeffektiv fullhybriddrivlina är den som skapt för att rejält skärpa konkurrensen i segmentet.

Publicerad:

VÄLKOMMEN TILL FÖRHANDSVISNING AV NYA LEXUS LS

Den som kört en Lexus LS på senare år frågar sig nog hur det är möjligt. Men nya LS har faktiskt över 3 000 stora och små förbättringar. Välkommen att se några av dem på nära håll under vår roadshow med start i Munka-Ljungby den 9 januari.

Publicerad:

LEXUS LANSERAR NY STOR DESIGNTÄVLING

För att uppmuntra kreativitet på alla områden vill Lexus genom sin nya tävling Lexus Design Award stödja unga designers runt om i världen. Finalisterna kommer att presenteras på Milano Design Week i april 2013.

Publicerad:

LEXUS DIREKT UPP I TOPP I AUTOINDEX

För första gången var Lexus med när AutoIndex och Vi Bilägare frågade ca 12 000 svenskar hur nöjda de var med sina bilar. Och för första gången vann vi. Före 25 andra märken.