Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

design innovation

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

"THE FIVE"

the five

FRÅN EN LONDONLEGEND TILL EN HOLLÄNDSK KOCK SOM ODLAR SIN RESTAURANGS RÅVAROR I ETT VÄXTHUS.

KAMILLA SEIDLER

När den danska kocken Kamilla Seidler bjöds in av Claus Meyer (en av grundarna till Noma) att tillsammans driva restaurangen och den kulinariska skolan på den banbrytande Gustu i Bolivia var det som att börja om från början. Detta trots sin utbildning på de tvåstjärniga Michelinrestaurangerna Mugaritz och Le Manoir aux Quat'Saisons. "Jag hade aldrig stött på 70 procent av de ingredienser vi använder nu", säger Kamilla. Helt produktdriven meny som förändras var tredje månad efter de säsongsbetonade råvarorna, med nya ingredienser – från amazonaslarver till cochayuyotång – som introduceras dagligen. "Vi är under en konstant men angenäm press att experimentera – du vill inte missa att utforska en ingrediens potential innan den försvinner ytterligare ett år", förklarar hon.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER